- Poruka
- 48.596
dzabe, dzabe...za veceru je bila piletina sa mlincima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dzabe, dzabe...za veceru je bila piletina sa mlincima.![]()

...bućburuć... predskazanje...
![]()

jel to supica sa piletom.
ebem ti sireve...sad sam se prejela. i jos razmisljam da nesto lepo smazem, al' ne znam sta.![]()

...ćorbica...
...e, naruči picu... mi smo danas na poslu naručili big picu... i ako ti je ne donesu za 30 min dobijaš je za dž... kasnili su 4 min...![]()

dobila sam sve pohvale za sarmice od zelja,koje nisu sarmice,nego silom prilika slagane kao musaka.deca su olizala serpu,jedva sam sacuvala malo za zmua.
da ih castim,napravila sam palacinke,duplu meru,da i sin nosi u stan,imaju drustvo,a za svoju dusu vocne mrvice sa crvenim bobicavim vocem
Jel moguce da gumene mentol bombone imaju 76 g UH?!

..kazem ja lepo, da je svejedno, ustvari lakse sloziti kao musaku, a ukus potpuno isti...moja deca isto bas obozavaju, samo retko mogu da jedu jer
tamo zelja nema, da ne verujes...
..nego sta su ti te vocne mrvice, m?
to je recept od dzejmi olivera.
220 g brasna
110g secera
90g putera
to se umuti multipraktikom,naravno moze i rucno
na dno vatrostalne posude staviti bilo koje voce,ja volim kiselo crveno voce,preko njega 3 kasike zutog secera,moze i obicnog,preko toga testo koje je u obliku mrvica
pece se oko 20 min.super je vruce sa sladoledom

Jupiiiii
Mi necemo nista..danas plivanje umesto doruca
Samo da mi izadje ova goli muskarac iz zenske svlacionice da se presvucem na miru pa u vodicu..hlorisanu..jbg kad nema bolje za sada
Necemo plivati, ali tu smo, oko vode 

Ni ja danas ne kuvam. Idemo na jezeroNecemo plivati, ali tu smo, oko vode
![]()

Jupiiiii
Mi necemo nista..danas plivanje umesto doruca
Samo da mi izadje ova goli muskarac iz zenske svlacionice da se presvucem na miru pa u vodicu..hlorisanu..jbg kad nema bolje za sada