Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rekla sam deci da mora da se jednom bar jede riba,a oni su izglasali da jedu te stapice.tu nema ni r od ribe,a tek sto je neukusno

Па кад слушаш децу, тако ти је то.

Испржи ти лепо њима неког смуђа, испеци лососову пастрмку, лососа или неку такву безвезну рибу, да видиш да ли ће ти икада више поменути те муљавине.

u opste mi nije jasno po kojoj logici se ruska salata zove salatom, ono se posle nekoliko zalogaja zasitis i ne bude ti dobro od majoneza.
i taj grasak u istoj :bljak:
meni ona dobra za izbegavanje...jos kad ti neko kaze kao imam salatu pa ti iznese rusku il krompir salatu a ti ocekujes neku zelenu il svez kupus ili svezu cveklu nesto tog tipa :lol:

- - - - - - - - - -

Па кад слушаш децу, тако ти је то.

Испржи ти лепо њима неког смуђа, испеци лососову пастрмку, лососа или неку такву безвезну рибу, да видиш да ли ће ти икада више поменути те муљавине.
aaaaaa losos bezvrezna riba, pa kako to :sad2:

u opste mi nije jasno po kojoj logici se ruska salata zove salatom, ono se posle nekoliko zalogaja zasitis i ne bude ti dobro od majoneza.
meni ona dobra za izbegavanje...jos kad ti neko kaze kao imam salatu pa ti iznese rusku il krompir salatu a ti ocekujes neku zelenu il svez kupus ili svezu cveklu nesto tog tipa :lol:

- - - - - - - - - -

Па то и причам.

Мени је редослед по укусу следећи: лосос, лососка пастрмка, смуђ (још ако је свеж), али волим и оне сељачке ослиће што се спремају за славу.

Зато сам јој и рекла да деца после таквих "безвезних риба" неће тражити штапиће.

- - - - - - - - - -

ma pusti ti nju, shta ona zna, dodji vamo, imam nesto vazno da ti kazem :rumenko:

Па то и причам.

Мени је редослед по укусу следећи: лосос, лососка пастрмка, смуђ (још ако је свеж), али волим и оне сељачке ослиће што се спремају за славу.

Зато сам јој и рекла да деца после таквих "безвезних риба" неће тражити штапиће.

ee ne znas ti moju decu :(

ee ne znas ti moju decu :(
pa dobro kod nas bas dosta ljudi ne voli ribu, i kad oces neku veceru il tako nesto da napravis i pozoves ljude ovaj ne voli ljuto,ovaj presno, ovaj ne jede ribu, ovaj ne jede meso, ovaj ne jede patlidzan...zreli za cips i smoki il pljeske iz prvog kioska. tako ja poslednji put kad sma bila tamo i pravila neki rucak, skurcilo mi se sve i dok su mi dahtali za vrat e reko svi koji imaju primedbe izvolte ranu pa pravite sta vam se jede, konzerve jedne :)))))))

trazili su juce da im skuvam moj slatki kupus s junetinom
to ce i da jedu danas, skuvano je sve
mama prvila fil za postuparnicu (pogaca s kilo mlevenih orasa, meda i cuda... pravi se kada dete prohoda, onda se ona lomi, jede, sta vec, uglavnom, objasnice mi danas, komsinica ju je ispekla, jer ona zna sve cake :D...stave valjda tu pogacu i knjigu, pare, cekic, moze instrument, moze nesto od med. stvari, i onda kao dete za sta se uhvati, to ce biti :))) i da dolaze klinci iz komsiluka i kao svi trce s njim, valjda...) uglavnom bice simpa :)

pa dobro kod nas bas dosta ljudi ne voli ribu, i kad oces neku veceru il tako nesto da napravis i pozoves ljude ovaj ne voli ljuto,ovaj presno, ovaj ne jede ribu, ovaj ne jede meso, ovaj ne jede patlidzan...zreli za cips i smoki il pljeske iz prvog kioska. tako ja poslednji put kad sma bila tamo i pravila neki rucak, skurcilo mi se sve i dok su mi dahtali za vrat e reko svi koji imaju primedbe izvolte ranu pa pravite sta vam se jede, konzerve jedne :)))))))
Оштро бре и према маторцима, а камоли још деца као издржаване персоне да уређују јеловник!

Moja svekrva pravi tz. prostu pitu. To nisam nigde videla, sem u njihovoj kući.Razvuku se kore, lepe domaće, iseku na kvadrate veličine otprilike ovih kupovnih, i takve bace na smederevac, na par trenutaka, uglavnom se samo osuše. Tako suve se pogužvaju u tepsiju i ispeku, bude onako rumenkasto. I onda se to suvo čudo zalije vrelim mlekom sa malo soli i rastopljene masti. Kad se jede može se dodavati pomalo nekog milerama, oni to zovu kajmakom, ali definitivno kajmak nije. I to je to, sočna, lisnata i meni neukusna. Ali oni svi se otimaju. Kad odemo tako mm sa vrata pita ima li proste pite.

Па то и причам.

joj sto ja volim taj seljacki oslic :rumenko:

- - - - - - - - - -

Kako si krenula sa tim gadjenjem na jaja, još ćeš birati i muškarce bez njih.

pa da ti pravo kazem, ona meni uopste nisu bitna stavka u kriterijumu ni po tom pitanju
samo da mu boja glasa nije kao da je u horu beckih decka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back