Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
umalo da zaboravim
evo ih oni kolachi od sinoc
ja ih od milja zovem gov.anjca s bundevom i cokoladom
Pogledajte prilog 339174

i da, ukusni su koliko i lijepi :sad2:

Ako su unutra socni, oprostila bih im bore i smezuranost i u slast pojela...ne znam koliko ta bundeva dominira, ali mogao bi i neki kremic uz...
Ok, gladna sam, pa bih i nogu od stola oglodjala. :)
Ovih dana rucak u letu...sad smuckah "pastetu" od avokada (zivele akcije) i slanutka (zivele konzerve:rumenko:), sutra za dorucak...opet ne znam je li zaista toliko dobra-mix "zacina", ili je do mene...naravno "probala sam"...ala onaj-Tata, tata, mogu malo umociti...nemoj sine, prosli put kad si umocio svi smo bez rucka ostali...

Ako su unutra socni, oprostila bih im bore i smezuranost i u slast pojela...ne znam koliko ta bundeva dominira, ali mogao bi i neki kremic uz...
Ok, gladna sam, pa bih i nogu od stola oglodjala. :)
Ovih dana rucak u letu...sad smuckah "pastetu" od avokada (zivele akcije) i slanutka (zivele konzerve:rumenko:), sutra za dorucak...opet ne znam je li zaista toliko dobra-mix "zacina", ili je do mene...naravno "probala sam"...ala onaj-Tata, tata, mogu malo umociti...nemoj sine, prosli put kad si umocio svi smo bez rucka ostali...

osto je jos jedan
mogu ti ga spakovat i poslat :lol:

osto je jos jedan
mogu ti ga spakovat i poslat :lol:

1...samo da prljam zube dzaba...nameracih se bar na 3...lazem, smezurani, to znaci, bar 6...setih se neke scene, cini mi se Dadilja...kad drzi dijetu pa uzme jedan keksic, namaze eurokremom i slaze tako u visinu bar 10, naidje onaj lik i gleda je u cudu...i objasni mu-na dijeti sam, a dozvoljen mi je 1 keksic...bitno je da je bas 1. :lol:

1...samo da prljam zube dzaba...nameracih se bar na 3...lazem, smezurani, to znaci, bar 6...setih se neke scene, cini mi se Dadilja...kad drzi dijetu pa uzme jedan keksic, namaze eurokremom i slaze tako u visinu bar 10, naidje onaj lik i gleda je u cudu...i objasni mu-na dijeti sam, a dozvoljen mi je 1 keksic...bitno je da je bas 1. :lol:

nista
ostalo mi je jos pola tikve
zvacu te kad bude pravila narednu turu :mrgreen:

10349076_277227025783063_6457976164224490310_n.jpg

govanca su me nasmejala u ovoj večeri propasti :))

- - - - - - - - - -

ajte zene pametne i vredne jel zna neka dal valja da se paprike crvene prvo stave u rernu i malo tu ispeku, pa onda pecenje na ringli...ocu dumrem pekuci ih na jednoj ringli. cekaju me i sutra. :(

mi vredne imamo smederevac hbg

- - - - - - - - - -

:lol:

Nikad ne jedem viršle. Foliram...

ja noćas viršle. od zala.
ma mozda puknem vcrs pa mi to budu zadnje u zivotu

može rerna,brže je,
moja snajka pravila od barenih ajvar,
pobaca u kipuću vodu,samelje i sve ostalo kao kod pečenih paprika,
meni nije to to,ali nemaju svi selo,smederevac i cele dane da se akaju sa sto kila paprike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back