- Poruka
- 28.797
nemas pojma,najsladje bacaskozica pileca, junece masno u kupusu to bacam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemas pojma,najsladje bacaskozica pileca, junece masno u kupusu to bacam

umalo da zaboravim
evo ih oni kolachi od sinoc
ja ih od milja zovem gov.anjca s bundevom i cokoladom
Pogledajte prilog 339174
i da, ukusni su koliko i lijepi![]()
Личе на призор из "Осмог путника - први део" сцена пре пуцања чудноватих чаура.

umalo da zaboravim
evo ih oni kolachi od sinoc
ja ih od milja zovem gov.anjca s bundevom i cokoladom
Pogledajte prilog 339174
i da, ukusni su koliko i lijepi![]()

), sutra za dorucak...opet ne znam je li zaista toliko dobra-mix "zacina", ili je do mene...naravno "probala sam"...ala onaj-Tata, tata, mogu malo umociti...nemoj sine, prosli put kad si umocio svi smo bez rucka ostali...Ako su unutra socni, oprostila bih im bore i smezuranost i u slast pojela...ne znam koliko ta bundeva dominira, ali mogao bi i neki kremic uz...
Ok, gladna sam, pa bih i nogu od stola oglodjala.
Ovih dana rucak u letu...sad smuckah "pastetu" od avokada (zivele akcije) i slanutka (zivele konzerve), sutra za dorucak...opet ne znam je li zaista toliko dobra-mix "zacina", ili je do mene...naravno "probala sam"...ala onaj-Tata, tata, mogu malo umociti...nemoj sine, prosli put kad si umocio svi smo bez rucka ostali...

osto je jos jedan
mogu ti ga spakovat i poslat![]()

1...samo da prljam zube dzaba...nameracih se bar na 3...lazem, smezurani, to znaci, bar 6...setih se neke scene, cini mi se Dadilja...kad drzi dijetu pa uzme jedan keksic, namaze eurokremom i slaze tako u visinu bar 10, naidje onaj lik i gleda je u cudu...i objasni mu-na dijeti sam, a dozvoljen mi je 1 keksic...bitno je da je bas 1.![]()

nista
ostalo mi je jos pola tikve
zvacu te kad bude pravila narednu turu![]()

)ajte zene pametne i vredne jel zna neka dal valja da se paprike crvene prvo stave u rernu i malo tu ispeku, pa onda pecenje na ringli...ocu dumrem pekuci ih na jednoj ringli. cekaju me i sutra.![]()
Nikad ne jedem viršle. Foliram...
ajte zene pametne i vredne jel zna neka dal valja da se paprike crvene prvo stave u rernu i malo tu ispeku, pa onda pecenje na ringli...ocu dumrem pekuci ih na jednoj ringli. cekaju me i sutra.![]()

))
, al' nemam sad uslova, nego dal mogu prvo u rernu, pa na ringlu, da ubrzam proces.

uzasne stetocine.
nista, sutra experimentalno idu prvo u rernu...ne mogu vise da se borim sama sa njima.![]()
Mogu u rernu, samo u rernu. Stavi ih pri vrhu, okreni kad se ispeku odozgo i nema potrebe da ih peces na ringli. (Ja pekla na pek papiru.)
Kad budu gotove ubaci u par kesa, nek odstoje malo, da bi se bolje ljustile.
ovako radim i ja.Jeste,taj je najbolji
A mm voli da sipa kasiku sirceta u varivo...u grasak,boraniju,kupus,krompir paprikas
kaze da mu je tako "puniji"ukus