Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako se listaju ako ih ne preklapate , msm onako kao lisnato testo
ovako kad se samo umesi one narastu ali vise budu onako da se tope u ustima, moja baka pravi takve, nista se ne lista
listaju se kad ih preklapas ko pismo vise puta..., ako mislimo na one ko kupovne npr

....e i ja tako "kuvam" prebranac samo za sebe:)

....sutra cu moj rizoto od povrca, sa kari zacinom...zelenu salatu, mladi luk i crveni luk uz to...dovoljno...

....nego, pisale ste o onim ljutim papricicama u maslinovom ulju, donela sam maslinovo, papricice su suve, i sta sad dalje?

ja cu da ti napisem kako ja pravim za nas i vladetu, znaci slistio je preki dan i vecerao ga je, samo je zijao...
izdinstam glavicu luka... na masti z:mrgreen:
ddodam sargarepicu, dodam meso (imala sam pileca krilca, 4 komada, otfikarim im one patrljke, znas na sta mislim.... imala sam jedan bubac i imala sam tri mala batacica od krila), izdinstam,
dodam malo vode, dodam i onaj beli koren, pastrnak i persun... nalijem vodom, dodam jednu solju (onu za caj) opranog pirinca, i kuvam
zacinis sa solju i biberom ili kako vec preferiras...
kad procenim da je kuvano, (u medjuvremenu mesam povremeno i dodam vodice ako treba, ne volim preretko...)
dodam svez iseckan persun i prespem u vatrostalnu (ona sto je kao camac :D ) i ubacim u rernu da se zapece i uhvati odgore malo korica... bio je stvarnooo slastan
a nas dvoje nismo ljubitelji pilava, tj pirinca ali ovo je bilo mljac mljac, a vladeta se razbio

inace sam danas bas bila vredna u kuhinji
za rucak je bila paradajz corba sa jajima,krompir pire,przeni sampinjoni,rostilj kobasice i snicle od sv buta zacinjene zacinom za sv pecenje,salata od cvekle i kiselog kupusa
ja sam kao kaznjena jela bareni integralni pirinac i barenu balkansku mesavinu
napravila sam fil za sarme,samo treba jos da ih uvijem,
ove pogacice sa sirom i za sutra kolace,red keksa,red pudinga i odgore cu sutra da umutim slag.il da ga umutim veceras?

inace sam danas bas bila vredna u kuhinji
za rucak je bila paradajz corba sa jajima,krompir pire,przeni sampinjoni,rostilj kobasice i snicle od sv buta zacinjene zacinom za sv pecenje,salata od cvekle i kiselog kupusa
ja sam kao kaznjena jela bareni integralni pirinac i barenu balkansku mesavinu
napravila sam fil za sarme,samo treba jos da ih uvijem,
ove pogacice sa sirom i za sutra kolace,red keksa,red pudinga i odgore cu sutra da umutim slag.il da ga umutim veceras?
Sto ne bi veceras ako ti je lakse?
Ja sam klincu za rodjendan tortu uradila dva dana ranije, a bio je i dalje cvrst Pogledajte prilog 318478 Mislim, slika stara, od letos, ali da vidis da ne smeta.

...au Smoki, svaka cast, sta ti se desilo:lol:

...ja sam mislila da necu, al nista vise sem one paradajiz corbe, a onda nisam mogla da odolim mladom luku, pa napravih omlet i to je bilo za veceru...bez hleba naravno...

...ni na onoj temi necu napisati koliko kg imam:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back