DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam saher jela u saheru...i mozda je placebo efekat, al mi nijedna nije tako dobra..probam dobre saher torte, cak i domace radinosti, al mi nije to to...
mozda citav dozivljaj da je jedes u becu, u saheru...ko sto i mocart kugle nemaju isti ukus kad ih jedes tamo i kad ih kupis od preprodavaca na kalenicu, pa nek su iste sto puta
znam, znam, pomodarstvo..ali tako je![]()
))))
i ja isto jeo tamo, usred Betcha i mogu da izjavim da nisam impresioniran, a kupio sam i limenke da pravimo toplu cokoladu i ni to nije nish posebno.
najbolje što sam jeo u B. su piletja krilca. istonje prevara kao cuvena poslaticarnica na Waci u Beudimpesti, a probao sam 6 vrsta, okej je, svenisto, grilijas, zubi ti od crnca trebaju, al oblikom i poslastcarskim dizajnom ochinda jedu, medjutim ukis zaliboze novce.

ebiga, da mi je prababa veceravala u becu, onda bi te stvari izgubile sjaj novog i bitnog i bila bih naviknuta na sve
al posto nije, no je sa dedom lovila ribu po dunavu, onda......![]()
((((nisam u globalu
al jesam za te neke stvari
saher u becu
brusketi u rimu
skampi i porto u lisabonu
feta i lubenice i masline u grckoj
to su mi stvari koje trebas da radis tamo
ja lako podlezem toj citavoj "atmosferi" i marketingu koje takve stvari sa sobom nose![]()

salim se bre..i ja sam ista
zna se gde se sta jede i pije
slicno kao sto si navela, samo ja moram kad sam na moru i na nekim stenama do kojih se stize kozijim stazama obavezno vino da pijem iz staklene case sa nogicom
boli me uvo gde cu da legnem da se suncam, uvek cu da nadjem ravnu uglacanu stenu, ali vino mora iz case sa nogicom

a, zarbo kocke u budimpseti fuj...
pitala sam se otkud tolika fama oko toga
tako da ipak nisam bas, bas snob
- - - - - - - - - -
razumem te sestro slatka
mi tetke jedino tako moz da pijemo vino, de nama vino iz plasticnih casa, pa to je skandal, to je za one ispod 20 godina
ja jedino d apriznam da mogu iz case za belo da pijem i crno vino
al ne mogu obratno![]()
))
))))))sad se setih i puzeva koje sam jela na kipru
nisam ni znala da je to njima nacionalna hrana tamo
jela sam dve vrste, bolja mi je ona kuvana samo u svom soku, sa sve kucicama, pa ih jedes cacakalicom i srknes onaj sok
ne bi to ovde jela, pa da mi plate, a one od tamo sanjam koliko su dobri
uh...
ja crno pijem samo kad jedem neke kolache, tad mi sjeda))
evo sinoc i jutros sam ga pio. a sad je vrijeme za pivo, poshto ne kuvam nishta danas))))))
- - - - - - - - - -
pa ti ko moja drugarica dijana, robujes trendovima, kod kuce nishta, a kad je otishla u egipat, sashivalo je 11 egipcana <3

)))
))))))))))a taman sam mislila da prošetam do univera![]()
ja crno pijem samo kad jedem neke kolache, tad mi sjeda))
evo sinoc i jutros sam ga pio. a sad je vrijeme za pivo, poshto ne kuvam nishta danas))))))
- - - - - - - - - -
pa ti ko moja drugarica dijana, robujes trendovima, kod kuce nishta, a kad je otishla u egipat, sashivalo je 11 egipcana <3
odbijam sa dignitetom da komentarisem sexualnu konotaciju koja ti iz postova isijava
i to na ovoj temi!
onda sam i ja snob.crnogorce najvise volim u crnog gorinisam u globalu
al jesam za te neke stvari
saher u becu
brusketi u rimu
skampi i porto u lisabonu
feta i lubenice i masline u grckoj
to su mi stvari koje trebas da radis tamo
ja lako podlezem toj citavoj "atmosferi" i marketingu koje takve stvari sa sobom nose![]()

odbijam sa dignitetom da komentarisem sexualnu konotaciju koja ti iz postova isijava
i to na ovoj temi!
onda sam i ja snob.crnogorce najvise volim u crnog gori![]()

da sam na tvom mestu, ja bih svaki put pre ulaska na ovu temu promenila avatar

ja sam onda nacionalista
crnogorce ne volim nigde!
- - - - - - - - - -
kad smrsam ispod stotke, stavicu novu sliku![]()
nemoj bre, ovako si bas seksi
))nemoj bre, ovako si bas seksi

onda sam i ja snob.crnogorce najvise volim u crnog gori![]()