Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.412
jel ovo neko prekuvo testeninu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A meni zapalo za oko, kada vidim kolicinu, da hrani muskarca od vda metra.
Metlo, bas si se potrudila![]()
ako se spljosti znaci da je prekuvano,meni je to nesto najgore a nimalo nisam izbirljivto mene pitas?
nije
otkud ti to?
- - - - - - - - - -
danas smo sami nas troje, a skuvano je s namerom da ima i za ono drugo dvoje kad se vrate veceras
sve u svemu za petoro![]()
...srecniCe
...ovde nigde nema takvih mantija niti ima ikakvih da ja znam, a Pazarci su poznati kao strucnjaci za njih, a i cevapi su im odlicni....
Ako se raspadne, prekuvana.ma ja ne mora pravim fleke po kujni, kad promesam povremeno po tezini mesanja i izgledu znam u minut koliko jos treba kuvatiZa one koji ne znaju fazon, kada se testenina kuva, baci se na zidnu plocicu. Ako sklizne, nije jos kuvana. Ako se zalepi i ostane celaAko se raspadne, prekuvana.
Stari italijanski fazon. Cula od jednog kuvara.
Za one koji ne znaju fazon, kada se testenina kuva, baci se na zidnu plocicu. Ako sklizne, nije jos kuvana. Ako se zalepi i ostane celaAko se raspadne, prekuvana.
Stari italijanski fazon. Cula od jednog kuvara.

...kako bi nam izgledale kuhinje kad bi smo tako bacale testenine po plocicama![]()
Pa, ja posle svakog kuvanja operem plocu sporeta i plocice iznad. Uvek se bar malo isprska. A to za cas, poprskas sredstvom, obrises i uvek cisto.

ovakvo dvoriste i rostilj ima i moja sestra u kanadi
sta se bre deres na menecemu dve velike slike iste necega sto niko u srbiji ne koristi???
zar je tako tesko procitati naslov foruma i teme? a jos teze razumeti i biti umeren prema ostalima???
i sto si tako drcan,to bas nije lepo
ako se spljosti znaci da je prekuvano,meni je to nesto najgore a nimalo nisam izbirljiv
ma ja ne mora pravim fleke po kujni, kad promesam povremeno po tezini mesanja i izgledu znam u minut koliko jos treba kuvati

cemu dve velike slike iste necega sto niko u srbiji ne koristi???
zar je tako tesko procitati naslov foruma i teme? a jos teze razumeti i biti umeren prema ostalima???

ma ok nisam taj fazon ad dante pravila nego sam ukus da znam sta jedem,onako samo gutas klizi testenina ko da je nema,ima za to vremena kad poispadaju zubiovo su jeftine nekvalitetne, drugo slome se i spljoste kad ih vadim onim stipaljkama, nije dobra stipaljka, trece ja uvek kuvam da budu mekane, svu testeninu, mozda je to nekome prekuvano, ali kad jedem da su tvrdje/cvrsce onda mi nije dobro posle, tako da ovako kuvam uvek, dal je to prekuvano ili taman skuvano pravio ti kazem briga me, bitno da mi ne bude lose posle![]()
kad je tu na granici zilavosti-mekoce sklonis i poklopis,moze i casa hladne vode se doda i posle minut su cakumpakum,jer ako su spagete prekuvane nema dalje obrade da ih pomesas s nekim sosom ili slaninom ulepice se a to ne moz se gutakako da zamrznem vecu kolicinu brokola,da mi ostane cvrst i hrskav za salatu?koga interesuje danas je u univeru za 69 kg
ne volim zamrznuti brokoli, njega bar imas cele godine smokvo..
al ako hoces da ga zamrzavas, najbolje je da ga obaris na pari samo pet minuta, u manjim cveticima, pa u kesice
ja tako zamrznem stapice sargarepe, brokoli i karfiol, za male obroke, ako bas, bas ne nadjem tog dana u veru
ja nisam nikad kupila zamrznuti,bojim se da ne bude onako gnjecav
a razlika u ceni je bas velika.posle bude i 250 din kg
bice malo gnejcav, ali ne kao onaj kupljeni zmarznuti
probaj ovako kako sam ti rekla, znaci da voda u serpici vri, preko postavis resetku, samo pet minuta bukvalno, ako su cvetici manji
posle dobro ocedis, da ti ona voda ne pravi kristale, na suvoj krpi najbolje, i zmarznes kad je skroz hladno
Dodala bih jos samo, da je te komadice najbolje prvo poredjati na tacnu i tako u zamrzivac. Pa posle, zamrznute u kesu. Da se ne lepe i ne zgnjece.
Tako zamrzavam i maline, jagode. Ne skasi se![]()