Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:) Slatke muke.

Napravi rolat umesto gibanice i zamrzni ga. Ujutru samo malo sacekas da opusti, iseces i redjas. Dobices one ruzice :)

Ovako Pogledajte prilog 306620

pec :D
samo sto ja ne radim tako....laksa varijanta nafilujes svaku koru posebno i urolas je, dobijes zmijicu, i onda nju urolas
malo pre napravih
praziluk i pecurke
Slika0541.jpg

Okaci slicicu baklave :)

e sta da joj radim, da je redjam ko grcku (skoro pa ko gibanica) il da se mlatim sa trouglicima :think: ili ko ono juce puzici mozda oni su najlaksi a taman se lako vadi :think:

- - - - - - - - - -

e, ja ih neki dan oma spakovala u rernu, pokrila i otisla da radim
odlicno su ispale : )))

ja ne volim pecene, mislim nije da ne volim, jedem, al nije mi to to ko kad su kuvane...navika valjda sta li je
al ovde sam nadglasana svi vole pecene nece samo kuvane :aha:

e sta da joj radim, da je redjam ko grcku (skoro pa ko gibanica) il da se mlatim sa trouglicima :think: ili ko ono juce puzici mozda oni su najlaksi a taman se lako vadi :think:

- - - - - - - - - -

ja ne volim pecene, mislim nije da ne volim, jedem, al nije mi to to ko kad su kuvane...navika valjda sta li je
al ovde sam nadglasana svi vole pecene nece samo kuvane :aha:

pa dobro postigla si odgovarajuci kompromis
meni kuvane isto imaju super ukus
jos ako su kombinacija punjeni paprike, paradajiz i tikvice
al u rerni isto nisu lose, narocito one male crvene...

kako misliš da smotaš trougliće :huh:
moja mama ređa kore u plex, red fila, red oraha, pa opet red kora(ili kako već ide)
pa onda pre nego je stavi da se peče, iseče na 3x3, pa onda opiči dijagonale po kvadratićima i dobije trougliće
joj kako sam objasnila ni sama ne razumem :lol:

edit:
Pogledajte prilog 306741
skuzila sam ;)
pa ko u poslasticarnici, to su smotani trouglici
cek pokusavam da guglam slabo mi ide, al kontam da znas kako u poslasticarnici izgledaju, svaki trougao posebno, to mu valjda dodju turske

ipak sam smotala puzice, sveki ih voli oce dete puzice pa kad je bal nek je maskembal :D, valjda ce da budu dobri kad ih nalijem
Slika0543.jpg

Ja ipak najvise volim kao gibanica i baklavu i maklavu :heart: Najsocnije je. Sto Metla kaze, najvise upije sirup.
Ovako i trouglici i puzici jesu lepi za videti, ali teze dopire saft do sredine.

Kada smo kod Turaka... Imam jabuke, mogla bih ovih dana tufahije :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back