gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
jeste to sve stoji ali dete mi je trenutno u fazi da cim ne gledam u nju da krene da mi vuce nogavice i slicno...
Стави је на деск топ и нек седи и мути јаја са сиром
)) И она нек прави неку питицу.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste to sve stoji ali dete mi je trenutno u fazi da cim ne gledam u nju da krene da mi vuce nogavice i slicno...
)) И она нек прави неку питицу.jeste to sve stoji ali dete mi je trenutno u fazi da cim ne gledam u nju da krene da mi vuce nogavice i slicno...
Slatke muke.
Slatke muke.
Napravi rolat umesto gibanice i zamrzni ga. Ujutru samo malo sacekas da opusti, iseces i redjas. Dobices one ruzice
Ovako Pogledajte prilog 306620
Ma, isto kao gibanica. Nafilujes i urolas. Malo zamrznes da mozes da seces, redjas, zalijes mlekom i jajima i pospes susamom.Које, каква и шта је то, дај рецепт.
Мње, то су пууужићи.
данке шен...Ma, isto kao gibanica. Nafilujes i urolas. Malo zamrznes da mozes da seces, redjas, zalijes mlekom i jajima i pospes susamom.
Slatke muke.
Napravi rolat umesto gibanice i zamrzni ga. Ujutru samo malo sacekas da opusti, iseces i redjas. Dobices one ruzice
Ovako Pogledajte prilog 306620
danas bio na rucku kod marjana, na autoputu. rostilj, i razne salate
odlicno
...
posle po zelji ukucasna idu u rernu, blasfemija 
podvarak - kiseli kupus i dimljena butkica

Okaci slicicu baklaveodoh da pravim baklavu
napunih paprike krckaju seposle po zelji ukucasna idu u rernu, blasfemija
![]()

odoh da pravim baklavu
napunih paprike krckaju seposle po zelji ukucasna idu u rernu, blasfemija
- - - - - - - - - -
ooo mljac![]()
Okaci slicicu baklave![]()
ili ko ono juce puzici mozda oni su najlaksi a taman se lako vadi 
e, ja ih neki dan oma spakovala u rernu, pokrila i otisla da radim
odlicno su ispale : )))

e sta da joj radim, da je redjam ko grcku (skoro pa ko gibanica) il da se mlatim sa trouglicimaili ko ono juce puzici mozda oni su najlaksi a taman se lako vadi
![]()
e sta da joj radim, da je redjam ko grcku (skoro pa ko gibanica) il da se mlatim sa trouglicimaili ko ono juce puzici mozda oni su najlaksi a taman se lako vadi
- - - - - - - - - -
ja ne volim pecene, mislim nije da ne volim, jedem, al nije mi to to ko kad su kuvane...navika valjda sta li je
al ovde sam nadglasana svi vole pecene nece samo kuvane![]()
Kao gibanica je najbrze, ako nemas vremena.
) srecno drogirana 

skuzila samkako misliš da smotaš trougliće
moja mama ređa kore u plex, red fila, red oraha, pa opet red kora(ili kako već ide)
pa onda pre nego je stavi da se peče, iseče na 3x3, pa onda opiči dijagonale po kvadratićima i dobije trougliće
joj kako sam objasnila ni sama ne razumem
edit:
Pogledajte prilog 306741

evo jedva nadjoh sliku
ovako bih, al me mrzi
![]()
Najsocnije je. Sto Metla kaze, najvise upije sirup.