celu sam nedelju provela u kuvanju sto uvek vodlim da radim kad sam na nekoj prelomnoj tacki na poslu
upravo sam prosle nedelje zavrsila nesto sa cime sam se jako dugo mucila, pa sam sumirala dal sam trebala nekako drugacije, plus razmisljala o onome sto dolazi, jer sad krece jedan isto duuugi period u kome moram sve dobro da isplaniram, a najbolje sredjujem misli dok kuvam sto stvari...elem, pravila sam curece snicle od belog mesa na grilu, samo sam ih drzala preko noci izlupane u maslinovom ulju, krompir pire koji me nije mrzelo da mutim mikserom i u koji sam dodala majonez (odlicno je ispalo) i onu frikomovu kinesku mesavinu u voku, sa soja sosom i malo limuna, i uz to zelenu salatu sa crvenim lukom (definitivno najbolje ide sa crvenim!) i onim prelivom koji je patentirala valjda macka-med, so, aceto balzamiko
i pravila sma tri pite-sa sirom, s akrompirom i s ajabukama
sa sirom je ispala standardno dobra, cak sam se mislila da napravim jednu rolnu sa kozijim sirom, al me bilo zao da arcim sir od 1000 dindzi za pitu, sa krompirom je ispala malo ziva i zgrudvana, nesto s atim skrobom sam zeznula, al je sa jabukama ispala mmmmm

dodala sam na kore vanil secera i onog kotani zacina za kuvano vino, bas sam pogodila odnos, umereno slatko, umereno kisele jabuke, savrseno..naravno, niko sem te sa sirom druge dve nije hteo ni da jede, sin me je pitao dal mogu da skoknem u vero po dr etker mus od cokolade???? e, pa ne mogu!
na koncu konca sam skuvala i mleko-kupila u zlatiborcu kozije mleko, a posto znam da kod njih hoce cesto da bude pokvareno, iako je u roku, onda sam ga prokuvala, i tako prokuvanog of kors, niko nije hteo d aga pije,
te sam sinoc u deset sabila pola litra kozijeg sa neskvikom i pet pitica s ajabukama i jos mi je zlo