Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
pa ne znaaaaaaaaa,ljubi ga majka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da ne govorim kolko se hvali tim przenim jajima, a on kad ih isprzi ja imam jos jedno pola sata oko spreta dok sperem mas' s istog, sve mi isprska

Danas grašak i najverovatnije študlica s makom....![]()

Gotov ručak, čekam dragog da dodje kući sa posla pa da klopamo.. Ružno vreme pa rekoh da se malo angažujem u kuhinji. Još samo da postavim sto i spremno sve..
Pogledajte prilog 288707

i ja se plasim zavisnosti kupim petkom kad stigne iz nsa po pola kile pojedem i opet cekam 5akSumnjiv si mi s tim makom Džordži samo da znaš
Ima tome par godina, kupio prvi put cipola u Bgd-u na pijaci, nekako mi onako baš sam pojam "cipol" probudio uspomene na Dalmaciju ..... sve u svemu rezultat je isti kao i kod kolezinice ... bio je to prvi i poslednji put![]()
5-ica za ambijenat
@ Kod mene lovački ručak/večera ... nahvatao u ledu neke durum kore za lazanje što u sebi spanatja imaju (ostale od poslednji put), izlomio na komadiće, skuvao, procedio, maslinovao na vatri dodao jaje i 2-3 kašike ella sira, malo ga tako ukuvao, dodao mirisne travke razne malo parmezana pre klope + salata od zelene + jedno kilo jagoda i milina![]()

pa sad leti uglavnom salatice i neku piletinu pored
inace bi deca ostala gladnjikava
) sa piletinom... i možda tikvice 

Dive, jesi rekla da ćeš praviti punjene paprike, ali meni to liči na punjeni paradajz? U svakom slučaju, izgleda super.
Lunasa, blago tebi, sve domaće!
Ja sam danas konačno očistila jagode koje sam kupila u subotu. To su one velike, koje izgledaju kao plastične. Takav im je i miris i ukus. Nije bilo drugačijih, a ja se uplašila da prolaze. Danas vidim na pijaci da ima lepih normalnih.
Sutra će biti punjene tikvice, a danas sam dokupila kobasicu u proverenoj mesari da bude uz onaj grašak što se kuvao dva dana. Videćemo da li se skuvao.

Patlidžanka, je l'?
Mi nju u turšiju, mala, slatka, odlična bude.