- Poruka
- 11.461
Od bele džigerice, super je bela, kisela čorba, sa puno povrća.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Curetina i bareni karfiol. Svez kupus umesto zacinjene salate.
Dosta.
Kupus, šargarepa, majonez, kiselo mleko, limunov sok, šećer, so, biber., malo crnog luka.cuo sam za KLF, kakva je ta kej ef si salata?
Kupus, šargarepa, majonez, kiselo mleko, limunov sok, šećer, so, biber., malo crnog luka.
Pa napiši kako ga pravišnajs.
znam da nije tema, al sinoc sam popio svoj prvi kefir, ekstrica je, od sada ga stalno pravim.

Pa napiši kako ga praviš![]()
ma dobio od jedne drugarice te gljive, uspes mlijeko, dodas gljive, preko stavis neku salvetu ili gazu i tako stoji 24 sata.
uzmes drvenu kasiku, plasticno cjedilo, procijedis, gljive mozes i ne moras saprati hladnom vodom, i stavis u drugu cistu teglu (ja to koristim) i stavis mlijeko.
i tako svaki dan. ne treba te gljive dirati rukama, i ne treba ih bacati u sudoper i wc solju. eto to je to ukratko.
a gde ti je taj zar?
malo glupavo pitanje,znam,ali da li napolju palis rostilj?

Da,na terasi![]()

sad zderuckam pitu sa sirom, sveki razvijala kore, sve po ps
a ja cu kasnije, kad svarim ovo, napraviti piletinu s mlincima....
,ali posto sam redukovala ishranu,izbegavam
.Daj recept za mlince,pravis sama ili kupujes?
Bez pečuraka 
Pravila pizzu ovih dana (juče i prekjuče).Bez pečuraka
![]()
I mužu kajgana (3 jaja + 2 belanca) sa pečenim paprikama jutros.
Pogledajte prilog 268400Pogledajte prilog 268397Pogledajte prilog 268401Pogledajte prilog 268399
,dala si mi ideju za veceru,posto idemo u goste na rucak
Kupus, šargarepa, majonez, kiselo mleko, limunov sok, šećer, so, biber., malo crnog luka.
Marge,samo da se pohvalim,da sam pravila tvoj hleb .... odlican jeA uz to sam napravila i KFC salatu, i pekla hleb, ovaj put u zemljanoj posudi...razlika je velika, hleb je mnogo ukusniji, a o d istog testa kao i obično.
![]()
![]()
Samo jos da nabavim i tu zemljanu posudu 
kako pravis taj kefir?najs.
znam da nije tema, al sinoc sam popio svoj prvi kefir, ekstrica je, od sada ga stalno pravim.