- Poruka
- 122.153
divka ali i pile i curka su jos gori nego kravica i svinja....al jedes i cutis bukvalno takvo vreme dosloto, da kupuje na svetskom trzistu (kao i zlatiborac) meso koje je u raspad stanju, pa ga preradi u suvomesnato ili poliparizere, salame, virsle
nekad sam kupovala kod njih, dok par puta nisam kupila meso koje je imalo ocajan ukus
iskreno, ne znam vise ni gde da kupujemo..
pre neki dan sam kupila junetinu u nekkj privatnoj mesari - uzas od ukusa..bukvalno kiselo meso
posle toga sam kupila juneci biftek, dete je imalo neko drustvo, pa ajde to mi je najbrze da spremim, a da rucak bude dobar..polovina bifteka je bila dobra, druga je imala taqko cudna vlakna sa nekim rupicama..ne mogu da opisem..i jako cudan ukus je imao kad sam ga spremila
sad uglavnom kupujem samo piletinu i curetinu..

mislim uzas sta im rade i kako nabavljaju, i znam sve te fore (mislila sam imas neku novu vest za matijevica) ali nema nam spasa, nesto mora da se jede, i onda cutis i jedes

to treba ko moze da sedne u auto pa lepo gore u vojvodinu pa lepo po mangulicu, pa sve ugovoris, e sad je pitanje poverenja al aj sad, pa dobijes i butkice i kobasice i slaninice i cvarke i sta sve ne...pa lepo sanduk onaj zamrzivac i miran si...isto tako koke, stao mi mozak kako se zvase ona sorta sto se gaji normalno, mozda ce poznavalac znati
al koliki procenat ljudi to moze da priusti

....meni se sajt jedva ocitava

) i nije mirisalo loše,al sam jednom u dimljenoj kobaji našla kao čačkalicu, ali providno plastično...kad nisam umrla...al' vremenom sam im se opet vratila, jer kod ovih drugih po boji mesa vidiš šta je i kako.