Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
spanać i verovatno jaja na oko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spanać i verovatno jaja na oko

losos mariniran u soku od pomorandze..
juce bila do tempa da ulovim moju kremicu, i naletim na tunu na akciji, tako da sad ce tunica sa makaronama, kecapom, lukom, kukuruzom, zacinima, fale mi kiseli krastavci za kompletan ugodjaj al ebi ga

Mi jeli pre par dana marinirano svinjsko meso u soku od pomorandze i odlicna je kombinacija: )
Probala si vec ovako pripremljeni losos, preporucujes?
..bez 'lebagarant da si do sada popio bar jedan litar mineralne.ja uz spanac i jaje na oko /a da je zumance zivo/ obavezno ispecem i par moca
tako volem
a kod mene danas krompiraca, mini verzija, krompir i konaje zajedno pecene
dobritna kombinacija
fora je u tome, da krompir ne moram uopste da zacinim, dovoljno soka i zacina ispuste kobaje da kad se zapece sve dobije zlatnu boju
- - - - - - - - - -
kad kazem sok od kobaja, mislim na mast
- - - - - - - - - -
volem bas "sok " od kobaja
pa
puding od svinje ......citaj pihtije![]()

ne verujemo bez slika![]()
evo fotkica.mm slavio rodjendan a mene nesto spucalo i napravih tortu. nije sto sam je ja pravila,ali je bila dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
- - - - - - - - - -
meso smo pojeli,samo fotka torte.

.....jaaoooooooooo moja omiljena![]()
pravim novunapravili smo bas dobar stimung,na sred stola rostilj a mi ko pilici oko stola i polako pekli i jeli.
rostilj je otprilike ovakav.
- - - - - - - - - -
pravim novu

Upravo ma rucala.Preporucujem..Odlicno je..Struktura lososa je kremasta

nisam bas ljubitelj slatkog al aj moze da prodjeevo fotkica.mm slavio rodjendan a mene nesto spucalo i napravih tortu. nije sto sam je ja pravila,ali je bila dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- - - - - - - - - -
meso smo pojeli,samo fotka torte.