Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je najgore kad se u zamrzivac stavi kiseo kupus i pecena paprika, a onda neko voce, povrce i zamrznuti kolaci i torte
tako su me jednom posluzili u gostima
jesi li za tortu, imamo odlicnu!
pa samo ako nema jaja u filu :flert:
nema,nema..izvoli
:bljak: bolje da je imalo jaja, a nije miris i ukus na zaledjen ribanac i pecene paprike

meni je najgore kad se u zamrzivac stavi kiseo kupus i pecena paprika, a onda neko voce, povrce i zamrznuti kolaci i torte
nema,nema..izvoli
:bljak: bolje da je imalo jaja, a nije miris i ukus na zaledjen ribanac i pecene paprike

ja isto ne mogu da smislim kad se mirisi mesaju
al zato postoje odvojene pregrade i zamrzivac se malo-malo pa cisti, prebrise, osvezi
ako zamrznem tortu, to je do sledeceg vikenda, ako se ne pojede-bacam
cak i da nema niceg drugog u frizu, navucice onaj neki friz-ukus
bljak
a, pecenje je meni ok kad se zamrzne, samo se posle izvadi, poredja na krompir, pa u rernu

Dodala bih jos samo, da je te komadice najbolje prvo poredjati na tacnu i tako u zamrzivac. Pa posle, zamrznute u kesu. Da se ne lepe i ne zgnjece.
Tako zamrzavam i maline, jagode. Ne skasi se ;)
da,da tako ja zamrzavam polutke od sveze paprike
nema,nema..izvoli
pa zar ne stave u zatvorene kese?
ili jis gore kad ljudi zamrznu pechenje :bljak:
joj nema vece srece nego kad se setim da je posle uskrsa ostalo zamrznuto pecenjce...:aha:
moracu da sredim zamrzivac,pun mi je kantica od eurokrema i pavlake sa ostacima pasulja za jedan tanjr,naravno ,bez mesa...
uvek sam u nedoumici gde baciti preostali pasulj,pa kao eto moze da se zamrzne :dash:
i to naravno niko nikad ne pojede

nekidan sam jeo sacher tortu, uzeo kum u bechu pa donio, nidje veze sa ovim nashim. njam njam

Moja je bolja od becke. Bez zezanja. I meni cesto donose bas iz Saher restorana, ali ja pravim socniju :D Bez trunke brasna, sa 600 gr cokolade i domaci pekmez je domaci pekmez. To mi je omiljena torta pa sam je apsolvirala :p Bas sam skromna danas :lol:

Jutros mesila, jos su vruce Pogledajte prilog 307541

Moja je bolja od becke. Bez zezanja. I meni cesto donose bas iz Saher restorana, ali ja pravim socniju :D Bez trunke brasna, sa 600 gr cokolade i domaci pekmez je domaci pekmez. To mi je omiljena torta pa sam je apsolvirala :p Bas sam skromna danas :lol:

Jutros mesila, jos su vruce Pogledajte prilog 307541

ova je iz sacher hotela, bas bas je dobra, missim tesko da mozes bolju napraviti :))

pa ne znam sta rade..cak vreujem da im ni ta torta nije bila hermeticki zatvorena, jer mi je nenormalno da nesto moze onako da povuce ukus
i jos jednom sam kod ex nametnute kume popila hladan nes sa sladoledom :bljak:
odvratniju stvar probala nisam, jer je sladoled pokupio sve mirise uz friza, a jos je bio domaci (a to mi nije rekla) sa mucenim zumancima i zamrznut u ciniji koju nije pokrila
e to je pobednicka gadost koju sam probala//zumanac u nesu :rida: gde ce joj dusa
saki, za dobru saher je bitan dobar puter i dobra cokolada
ovde si verovatno jeo onu koja je spremana sa margarinom i nekom jeftinijom cokoladom
ja sam i kod nas jela dobre saher torte..
i moja je vrh, samo je ne spremam cesto..jednom godisnje oko n.g. i dosta
istu tu koju ja spremam, probala sam kod prijateljice sa tom losom cokoladom i margarinom i oseti se drasticna razlika

- - - - - - - - - -

Jela sam je u Hotelu Saher...uz slag je serviraju...i stvarno im je dobra..

i ja sam saher jela u saheru...i mozda je placebo efekat, al mi nijedna nije tako dobra..probam dobre saher torte, cak i domace radinosti, al mi nije to to...
mozda citav dozivljaj da je jedes u becu, u saheru...ko sto i mocart kugle nemaju isti ukus kad ih jedes tamo i kad ih kupis od preprodavaca na kalenicu, pa nek su iste sto puta :lol:
znam, znam, pomodarstvo..ali tako je :malav:

mV:
i ja sam saher jela u saheru...i mozda je placebo efekat, al mi nijedna nije tako dobra..probam dobre saher torte, cak i domace radinosti, al mi nije to to...
mozda citav dozivljaj da je jedes u becu, u saheru...ko sto i mocart kugle nemaju isti ukus kad ih jedes tamo i kad ih kupis od preprodavaca na kalenicu, pa nek su iste sto puta :lol:
znam, znam, pomodarstvo..ali tako je :malav:

kakv si ti snob :roll:

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back