Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za dorucak-salata: makarone+praziluk+tunjevina :)
20130210_105929.jpg

Poslednja izmena:
retko pržim meso, uglavnom je il dinstano ili iz rerne
krmenadle su u pitanju, imaju kosku
ja bih nešto sočno i sosasto iz rerne :)

.....ja bih te krmenadle i krompir stavila u kesu, dodala malo vode i malo ulja izmesano, sa ruzmarinom,
sve lepo izmesala i stavila da se pece....bice i tog sosica taman da uzivas, a mirisi ce se izmesati,
pa ce sve imati taj lepi miris i ukus ruzmarina....:)

.....ja bih te krmenadle i krompir stavila u kesu, dodala malo vode i malo ulja izmesano, sa ruzmarinom,
sve lepo izmesala i stavila da se pece....bice i tog sosica taman da uzivas, a mirisi ce se izmesati,
pa ce sve imati taj lepi miris i ukus ruzmarina....:)

...uzmeš kesu za rernu, šta god da staviš unutra biće sočno... još ako zaliješ pivom ili vinom...:zjede:

:think:
znači da turim i lepeza krompir u kesu:think:
minon nema piva i vina ne može to da preživi kod mene :lol:

:think:
znači da turim i lepeza krompir u kesu:think:
minon nema piva i vina ne može to da preživi kod mene :lol:

ne znam da li ce se lepo ispeci lepeza krompir u kesi, ali on ne prska i pece se na slaboj vatri pa mozes u rernu pored kese da metnes i krompir u nekoj manjoj posudi..

ele, ako volis maslinovo ulje i ruzmarin, evo ti mali trik,

na slaboj vatri ugrej maslinovo ulje, ali na slaboj baas !! i u takvo ulje stavi grancicu ruzmarina, imas je na svakoj pijaci da kupis
i posle desetak pestnaest minuta imas masinovo ulje sa smekom ruzmarina i onda tim uljem mozes da prelivas sve sta hoces, od salate, pecenja do lepeza krompira :)

maslinovo ulje nemam, ali nešto se ne sekiram baš oko toga valjda će da posluži i ovo suncokretovo
sad sam zvala mamu da pitam oće li se meni svideti meso sa šmekom ruzmarina:lol:
tj da li am već jela tako nešto kad je ona pravila
aminovala je, tako da odo u podrum po krompir, noćas kad sam dolazila iz grada bilo me malo stra' da silazim:sad2:

maslinovo ulje nemam, ali nešto se ne sekiram baš oko toga valjda će da posluži i ovo suncokretovo
sad sam zvala mamu da pitam oće li se meni svideti meso sa šmekom ruzmarina:lol:
tj da li am već jela tako nešto kad je ona pravila
aminovala je, tako da odo u podrum po krompir, noćas kad sam dolazila iz grada bilo me malo stra' da silazim:sad2:

pa ne moraš ulje ni da staviš;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back