Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem da pristavim supu za sutra
i da upržim luk, pirinač iliti pirinadž i meso
pa da ujutru nalijem supom
nek se pilav kuva, deca će da znaju da ga isključe
kad ja kreten već nekoliko godina nikako da naučim da programiram rernu
u koliko da se uključi i u koliko da se isključi....
lakša viša matematika od toga

prvo malo programiranje rerne, onda eksportovanje sarme hihihihii

ama ako ne ključa ne jedem
najneprijatnije mi je kad odem u kafanu
jedem čim mi donesu da se ne ohladi
i jedem na brzinu, dok dugi još meze
posle mi je hladno i ne jedem

mali milion puta ne kupim burek ako neće da iyvade tepsiju iz peći da bi mi isekli osminu

na slavama ostanem gladna ako jelo nije vrelo jer ne jedem...

...ja danas u zurbi da sve zavrsim nisam stigla da jedem, i osetim bas glad,
sto ni nije cudno jer je vec bilo oko 13h....u 3 pekare sam usla da pitam imaju
li bilo sta vruce....nista, ali nista, sve je kao toplo...e pa to njihovo toplo je
meni hladno...i tako nekako dodjoh kuci...mada je i bolje nisam jela ta njihova
peciva....lepo rucala punjene paprike:)

Љуто је и корисно за мозак, осим баш за пензионере 60+, слано не ваља за бубреге, па ваља дозирати, ни у чему претеривати...
Од свих немарности јести врело је најопасније јер прави ранице, нарочито ако све тако једете врело.
Ништа ја као нешто сам паметан, а нисам, него није за зезање ;) Не дај Боже то нема ко да крпи кад оде у очин..

Љуто је и корисно за мозак, осим баш за пензионере 60+, слано не ваља за бубреге, па ваља дозирати, ни у чему претеривати...
Од свих немарности јести врело је најопасније јер прави ранице, нарочито ако све тако једете врело.
Ништа ја као нешто сам паметан, а нисам, него није за зезање ;) Не дај Боже то нема ко да крпи кад оде у очин..

...kako ranice, kakve ranice, gde?:eek:

dzemodsipurka.jpg

dzem od sipuraka, sinoc zavrseno. 5l `corbe` i 2,5 kg secera.

liga sampiona

....moja baba nije kupovala nikakvu corbu, nego brala sipak pa nesto cedila kroz neke silne gaze, i znam da je to trajalo i trajalo,
i stvarno jeste veliki posao napraviti pravi domaci dzem od sipka....ja sam bila dete ali se dobro secam da je to trajalo i nimalo
lako i jednostavno nije bilo....

....e sad ako negde ima na pola sazvakano, pa samo da se "proguta" onda moze biti da je brzo i lako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back