Da li neko zna recept za domaceg zeku sa suvim sljivama i suvim grozdjem? Veceras sam ga izvadila da se odledi do sutra, i znam nekoliko nacina pripreme, ali me interesuje bas ovaj recept.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, обрати пажњу на стих:mi smo imali oko 400 grama svinjskog filea, njega sitno iseckas i proprzis, dodas oko pola teglice susenog paradajza, to je 100g, ulijes 300 ml pavlake i 100 g gorgonzole (kupila u maxiju, trazila sto grama gorgonzole i dobila)
od zacina samo so i biber
moj dragi se toliko odusevio da je rekao kad budemo imali restoran ovo ide na meni)))

Da li neko zna recept za domaceg zeku sa suvim sljivama i suvim grozdjem? Veceras sam ga izvadila da se odledi do sutra, i znam nekoliko nacina pripreme, ali me interesuje bas ovaj recept.

To je verovatno ziva istina, ali sto se mora - mora se
Nego, imas li ti recept za Duska Dugouska ili nemas?![]()

dive dive a gude ti nije zao?
![]()
sala sala![]()

jeste..
al gudu kupim kao komad misica i ne vidim oblik ubijene zivotinje..
ja sam licemer jer ne mogu da jedem pecenje, ali obradjeni komad mesa mogu..
necu vise ni obradjeni..
danas cu da spremam lazanje sa spanacem![]()

)
(bivsi komsija-mesar)

ne bi zeca mogla nikad..ne dozvoljava mi emocija..
prijatelj me jednom pozvao na veceru o kojoj je pricao u najavi kao posebnoj..
kad je posluzio, na stolu je bio gulas od zecetine..divlje..naravno da nisam jela..ostali tokom obroka vadili koscice sitne kao igle..zekina rebarca..
al ajde da ti dam savet za to suvo voce..ja bih zeca prvo izdinstala sa zacinima, a pred kraj kad je ostalo samo malo tecnosti ubacila to suseno voce da zecu da slatkastu notu..
tako spremam svinjski file sa suvim sljivama..

famozne kanole gotove : )
uksune su, lepe i prave siciljanske
Pogledajte prilog 209103
Pogledajte prilog 209104
Pogledajte prilog 209105
Pogledajte prilog 209102
ljubav čini čuda... 

Jao Nemesis izgledaju fantastično...da sad ne listam , jesi li ispisala negde možda recept?
Ja ću danas ribu i krompir salatu, nabrzaka..a uveče pečem
http://www.coolinarika.com/recept/kruh-sa-cimetom-i-grozdjicama-cinnamon-raisin-bread/
Prvi put. Jedva čekam da probam