P
PC pocetnik
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
abvgddje:zavisi druze,intel svakako,ako znas sta hoces,te brzine ovo ono igrice itd.... intel na kraju,zbog kvaliteta,stabilnosti,zavisi sta cenis,na duge staze intel. pozdrav
Umno poremecena osoba:Ma uzmi bate Intel Pentium 4 Extreme Edition na 3.2 GHz :-)
Incognito:Umno poremecena osoba:Ma uzmi bate Intel Pentium 4 Extreme Edition na 3.2 GHz :-)
Hmmm... po cemu je taj procesor bolji od ostalih PIV? Sem sto ima 2MB L2 cache-a... Procesor je malo preradjen samo da kazu AMD-u da i oni imaju konja za trku...
U medjuvremenu pojavio se mnogo bolji... PIV 3.4 na Prescott jezgru...
Ma sve je to isto njesra... x86 treba da ga nema!!! A AMD je kriv sto x86 jos uvek postoji...
stormbringer:zao mi je sto je celeron otisao dodjavola. imao sam prvog celerona koji je bio odlican, sad imam i dalje celeron II @633mhz i mislim da je solidan, ne pravi mi problem. pretpostavljam da je sa celeron IV sa stabilnosti ok, ali izgleda da su ga sad stvarno osakatili. necu ni da menjam ovaj dok ne sakupim pare za pun PIV
za x86 se slazem, to je krpljeno i krpljeno i od govanceta su napravili jos vece govancemeni se iskreno svidja RISC filozofija, ovi ga mnogo tupe sa CISC (ovo C bi moglo da bude od Complicated)
![]()