provali
obrisali su poruke gde su ljudi napali zbog spijuniranja a nisu obrisali trazenje za spijuniranje.
Stvarno nema smisli da se dozvoljava ovo sta zena trazi a kad neko napise kako to nije u redu vi to obrisete. Stvarno se nekad moderatori ponasaju kao serifi na divljem zapadu i po sopstvenom nekom kriterijumu brisu i blokiraju teme ili postove.
Ako je ista trebalo da se obrise to je pitanje jer zadire u ljudsku privatnost. Kao sto sam rekao. Razumeo bih ako su deca narkomani, siledzije, da se cerka prostituise ili nesto slicno ali ona nije nista napisala ni o starosti dece ni o zelji zasto da ih spijunira i vi na ovaj nacin fakticki nju podrzavate ostavljajuci pitanje a brisuci ono sta su drugi napisali narocito sto je koliko se secam jedan poslao i link gde pise o privatnosti i da to treba prvo da procita pa tek onda da pita ovako nesto.
Borite se i nedozvoljavate teme vezane za hakerisanje, crackove, pirateriju i slicno a ovamo dozvoljavet spijuniranje i zadiranje u privatnost.
Secam se da je moja tema gde sam samo pitao na kom serveru moze da se igra neka igrica koja nije originalna (jer nemam jedinstven cd key) bila blokirana jer kao nije u redu tako nesto pitati.
Nema smisla.