Sta koristiti za snimanje telefona?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mmm.com.mk

Zainteresovan član
Poruka
139
Imam ISDN modem, i volela bih uvesti malo kontrole u zivot mojih tinejdzera, pa me interesuje cime to mogu uraditi, odnosno cime snimiti telefonske razgovore.

Inace imam modem spy 3.4 ali on mi kaze da nemam glasovnu podrsku modema, pa molim ko ima iskustva da mi pomogne.

advance call center ali to nije lepo da radis. Jedino podrzavam ako sumnjas da se drogiraju. U suprotnom treba da te je sramota ako kontrolu mozes da vrsis jedino prisluskivanjem telefona.
36_1_30.gif

provali
obrisali su poruke gde su ljudi napali zbog spijuniranja a nisu obrisali trazenje za spijuniranje.
Stvarno nema smisli da se dozvoljava ovo sta zena trazi a kad neko napise kako to nije u redu vi to obrisete. Stvarno se nekad moderatori ponasaju kao serifi na divljem zapadu i po sopstvenom nekom kriterijumu brisu i blokiraju teme ili postove.
Ako je ista trebalo da se obrise to je pitanje jer zadire u ljudsku privatnost. Kao sto sam rekao. Razumeo bih ako su deca narkomani, siledzije, da se cerka prostituise ili nesto slicno ali ona nije nista napisala ni o starosti dece ni o zelji zasto da ih spijunira i vi na ovaj nacin fakticki nju podrzavate ostavljajuci pitanje a brisuci ono sta su drugi napisali narocito sto je koliko se secam jedan poslao i link gde pise o privatnosti i da to treba prvo da procita pa tek onda da pita ovako nesto.
Borite se i nedozvoljavate teme vezane za hakerisanje, crackove, pirateriju i slicno a ovamo dozvoljavet spijuniranje i zadiranje u privatnost.
Secam se da je moja tema gde sam samo pitao na kom serveru moze da se igra neka igrica koja nije originalna (jer nemam jedinstven cd key) bila blokirana jer kao nije u redu tako nesto pitati.
Nema smisla.

tab503:
provali
obrisali su poruke gde su ljudi napali zbog spijuniranja a nisu obrisali trazenje za spijuniranje.
Stvarno nema smisli da se dozvoljava ovo sta zena trazi a kad neko napise kako to nije u redu vi to obrisete. Stvarno se nekad moderatori ponasaju kao serifi na divljem zapadu i po sopstvenom nekom kriterijumu brisu i blokiraju teme ili postove.
Ako je ista trebalo da se obrise to je pitanje jer zadire u ljudsku privatnost. Kao sto sam rekao. Razumeo bih ako su deca narkomani, siledzije, da se cerka prostituise ili nesto slicno ali ona nije nista napisala ni o starosti dece ni o zelji zasto da ih spijunira i vi na ovaj nacin fakticki nju podrzavate ostavljajuci pitanje a brisuci ono sta su drugi napisali narocito sto je koliko se secam jedan poslao i link gde pise o privatnosti i da to treba prvo da procita pa tek onda da pita ovako nesto.
Borite se i nedozvoljavate teme vezane za hakerisanje, crackove, pirateriju i slicno a ovamo dozvoljavet spijuniranje i zadiranje u privatnost.
Secam se da je moja tema gde sam samo pitao na kom serveru moze da se igra neka igrica koja nije originalna (jer nemam jedinstven cd key) bila blokirana jer kao nije u redu tako nesto pitati.
Nema smisla.

Bravo ! ! ! u pravu si i moju poruku su obrisali. Stvarno ne vidim razlog zbog cega to moderatori rade. Inace u poruci su bili samo par linkova o medjunarodnim konvencijama o pravima dece i par recenica o pravima coveka kao i da to sto je "dama" napisala je PROTIV ZAKONITO. Bolje da nas banujete pa vodite forum sa ovim iz MLM-a sto stalno spamuju forume. Nikom ne padne napamet da brise te postove a o banovanju i da ne pricam. Zaista postaje veliki javasluk ovde. Ajde moderatoru banuj me lepo za ovaj post pa da svima bude lepo.....

mmm.com.mk:
Imam ISDN modem, i volela bih uvesti malo kontrole u zivot mojih tinejdzera, pa me interesuje cime to mogu uraditi, odnosno cime snimiti telefonske razgovore.

Inace imam modem spy 3.4 ali on mi kaze da nemam glasovnu podrsku modema, pa molim ko ima iskustva da mi pomogne.
Jel ovo postavljeno pitanje, ili da li je moralno, protiv zakonito... pracenje/prislushkivanje/ilineznamnijasta svoje dece? Ako nemate sta na topic pametno da dodate sto je u skladu sa istim, nemojte se ni javljati. Ako zelite da vodite raspravu o tome da ispravno postupa ili ne, temu cemo premestiti u odgovarajuci podforum a ne da se rasprava vodi u "software-u"
Obrisana tema? Javashluk...Heh, ajmo po koznakoji puta da ponovimo istu pricu.
Kad bi svi postovali pitanja na ODGOVARAJUCIM mestima tj podforumima ( uostalom, za sta i sluze), kada bi se svi drzali pravila da je zabranjena bilo kakva piraterija tj bilo koji njen oblik, kao i na svakom drugom domacem forumu ( i po ko zna koji puta-> to NIJE CEF moderatora vec je takav ZAKON u ovoj "drzavi" i Krstarica kao firma MORA toga da se pridrzava ), kada bi svi diskutovali na zadatu temu, a ne da neko pita "Kako u cdexu da snimim mp3" a da dobije Y odgovora: " Uzmi audio grabber-bolji je, u winoncd-u idesh tu i tu itd itd" onda nece ni brisanja tema, ni brisanja postova, ni pomeranja....
Posto topic vise nema nikakvog smisla-> lock a ako neko moze da pomogne dami neka je kontaktira na PP....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back