Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ne koristim,samo ponekad sprej za telo.imam ih dosta ali u jednom trenutku ko da mi je ojacalo culo mirisa i onda su svi parfemi kad ih stavim na kozu jednostavno postali iritantni i smrdljivi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pristalica koriscenja jedne vrste parfena, jer tako covjek ima neku vrstu svog identiteta
Naravno da nije lose da s vremena na vrijeme i nabaci neki drugi parfem.
Daleko od toga da imam samo i iskljucivo Givenchy, imam i Joop i Hugo Boss ... naravno Patchouli mi je za posebne prilike. U stvari Patchouli je ulje.
Jasno... upravo tako bi trebalo biti. Valjda dok je covjek mladji ima i hirove i relativno cesto mijenja raspolozenja. Vec u nekim zrelim godinama nije vise rob hirova vec ima neku zivotnu amplitudu koja je relativno mala i konstantna.Slažem se i ja da treba i na taj način izgraditi svoj identitet ali kako saj ja recimo u RL jedna prilično hirovita osoba, normalno je da neću uvek biti isto raspoložena ni kad treba odabrati kako ću "danas" da mirišem. I svi ti parfemi na neki način predstavljaju različite sapekte moje ličnosti i oslikavaju moj različita raspoloženja... Ostao mi je još jedan da nabavim i kompletirala sam kolekciju:Treselle, takođe iz Avon-a. Mislim da 5 različitih aspekata jedne ličnsti, posebno što svi oni, bar po meni, imaju neku sličnu notu, nisu odraz podvojene, nego jednostavno hirovite ličnosti. Imam i savršen razlog da budem pomalo neuravnotežena ali to nije za ŽK, pisala sam o tome gde treba.
Ne mislim da je parfem odraz identiteta vec trenutnog raspolozenja,doba dana ili godisnjeg doba..
Šta li sam ono htela da kažem?D&G-Light Blue
Savrsenstvo.
Moram da skupljam za novu bocicu.
simpaticno..HE,HE, super fora.. ARISTOKRATSKI PARFEM NA KUHINJSKOJ KRPI![]()
Hoces reci da Princeza ne brise guzu obicnim toalet papirom ?HE,HE, super fora.. ARISTOKRATSKI PARFEM NA KUHINJSOJ KRPI![]()
...
Isto, samo kad moram da mirisem, parfemske kremice mango i extravagance-givency. I volim jednostvane i blage mirise.ne koristim,samo ponekad sprej za telo.imam ih dosta ali u jednom trenutku ko da mi je ojacalo culo mirisa i onda su svi parfemi kad ih stavim na kozu jednostavno postali iritantni i smrdljivi.
nece