sta koristite

ne koristim,samo ponekad sprej za telo.imam ih dosta ali u jednom trenutku ko da mi je ojacalo culo mirisa i onda su svi parfemi kad ih stavim na kozu jednostavno postali iritantni i smrdljivi.

Bansee, da znas da ima istine u tome... pojedini parfemi bas iritiraju.
Recimo prije dva dana uzeh onaj Channel (joj zaboravih koja oznaka znam da nije No4) i uzas.
Cini mi se da ce zavrsiti kao miris u toalet.

Ja sam pristalica koriscenja jedne vrste parfena, jer tako covjek ima neku vrstu svog identiteta
Naravno da nije lose da s vremena na vrijeme i nabaci neki drugi parfem.
Daleko od toga da imam samo i iskljucivo Givenchy, imam i Joop i Hugo Boss ... naravno Patchouli mi je za posebne prilike. U stvari Patchouli je ulje.

Slažem se i ja da treba i na taj način izgraditi svoj identitet ali kako saj ja recimo u RL jedna prilično hirovita osoba, normalno je da neću uvek biti isto raspoložena ni kad treba odabrati kako ću "danas" da mirišem. I svi ti parfemi na neki način predstavljaju različite sapekte moje ličnosti i oslikavaju moj različita raspoloženja... Ostao mi je još jedan da nabavim i kompletirala sam kolekciju:Treselle, takođe iz Avon-a. Mislim da 5 različitih aspekata jedne ličnsti, posebno što svi oni, bar po meni, imaju neku sličnu notu, nisu odraz podvojene, nego jednostavno hirovite ličnosti. Imam i savršen razlog da budem pomalo neuravnotežena ali to nije za ŽK, pisala sam o tome gde treba.

Slažem se i ja da treba i na taj način izgraditi svoj identitet ali kako saj ja recimo u RL jedna prilično hirovita osoba, normalno je da neću uvek biti isto raspoložena ni kad treba odabrati kako ću "danas" da mirišem. I svi ti parfemi na neki način predstavljaju različite sapekte moje ličnosti i oslikavaju moj različita raspoloženja... Ostao mi je još jedan da nabavim i kompletirala sam kolekciju:Treselle, takođe iz Avon-a. Mislim da 5 različitih aspekata jedne ličnsti, posebno što svi oni, bar po meni, imaju neku sličnu notu, nisu odraz podvojene, nego jednostavno hirovite ličnosti. Imam i savršen razlog da budem pomalo neuravnotežena ali to nije za ŽK, pisala sam o tome gde treba.
Jasno... upravo tako bi trebalo biti. Valjda dok je covjek mladji ima i hirove i relativno cesto mijenja raspolozenja. Vec u nekim zrelim godinama nije vise rob hirova vec ima neku zivotnu amplitudu koja je relativno mala i konstantna.

HE,HE, super fora.. ARISTOKRATSKI PARFEM NA KUHINJSOJ KRPI :rotf:
Hoces reci da Princeza ne brise guzu obicnim toalet papirom ?
ili da Kralj ne ide sam u WC da obavi nuzxdu?

A aristokratski parfem na kuhinjskoj krpi... pa sto fali . Vazno je da imam kuhinjsku krpu, zar ne. ;) .
happy (21).gif

nd905bn3.jpg
nd876tt0.jpg
nd1027xn8.jpg

Ja sam od onih kada im se nesto svidi ostaju verne:mrgreen:...
btw dosadio mi je svaki:roll:
Sto kaze Cizmica pocela sam da parfemisem toalet sa njima
Sada sam otkrila Tom Tailor
tombq6.jpg
tombpk0.jpg

Nisam znala koji cu pa sam uzela oba

Versace Crystal noir, Calvin Klein - Euphoriam Iceberg -Fluid, to uglavnom zimi, a leti sve ali baš sve Bulgari parfeme (svi su odlični) , Ligt blue, mada su mi izuzetno omiljni i muški parfemi i tu je definitivno favorit aqua di gio kao i onaj prvi najstariji Versace l homme i muška i ženska Paloma Picaso. Isakeketila sam se skoro za madmoisellle a ono pola grada tako miriše pa sam prešla na dobri stari Allure. Nikada ne koristim samo jedan parfem no su mi uvek najmanje 6-7 u opticaju pa kad mi kako ćune. Uglavnom bitno je da su jaki i trajni

blah,kud krocih u parfimeriju da ostavim cv,za mene parfemi vise nisu nikakva carolija,to mi je postao tako banalan deo imidza,kao koje cu carape da obujem
i volela bih da mi opet budu ono nesto specijalno,touche finale,ali sta znam :( nece

Blago vama, kad mozete da koristite nekoliko razlicitih parfema! Ja mogu samo jedan (Elixir). Nijedan drugi mi se ne slaze uz mene... (Dobro, stvarno mi se svidja Sanel M. i 5, ali mi se nekako ne slazu uz zivotni stil, pa ih ne nosim). Uopste ne mogu da zamislim toliko parfema koji bi mi se svideli... a provela sam godine u parfimeriji, njuskajuci, u nadi da ce nesto da mi odgovara...
Sta mislite, da li zaista bogati ljudi mogu nekome da plate da izmisle parfem samo za njih? Koji niko drugi ne nosi?

Back