Šta koga briga ko u šta veruje?

rekao sam da vernici treba da budu dobre osobe pune ljubavi jer isus tako kaze

ti si rekao da isus nije bio takav vec da je bicevao neke trgovce

ja sam te upitao sta su uradili ti ljudi kad su to zasluzili

znaci da ti treba da odgovoris jer je moje poznavanje jevandjelja nebitno za razgovor
Не очекуј да ти препричавам Јеванђеље ако сам нећеш да читаш. Јел тешко користити Google па наћи и прочитати ?

odbrani svoj stav i reci , obrazlozi
Нећеш да читаш Јеванђеље и мрзи те да користиш претрагу преко Goole-a ? Немам шта да образлажем кад тебе тема не интересује, питаш се шта је Христос урадио са бичем уместо да користиш Google.

Ne želim imati pravoslavne proizvode. Izbacio sam ga zajedno sa ikonama. :mrgreen:
Opet si pogresio...
...kako si mogao uopste pomisliti da je Sveto Pismo proizvod crkve,zar je moguce da su te toliko prevarili ?
Crkva se bato utvrdjivala u veri na osnovu tog Pisma koje je zapisano u proslosti dok su se kasnije u taj skup knjiga dodali jevandjelja i poslanice i to samo one koje su bile u skladu s tim Pismom...i to se moze i danas utvrditi isto kao sto su utvrdili i oni koji su radili na tom izboru knjiga - jednostavno uporedis sa Pismom i ono sto se uklapa jeste u redu dok se sve ostalo odbacuje !!!
...a sto se ikona tice ako si ih zaista izbacio onda je to dobar poteg i prvi korak ka pravom putu...

Зар ниси рекао да је цениш. Или само цениш један део њеног рада а други део не ?
Cenim njene knjige koje sadrze duhovne poruke i koje pozivaju na reformu u redovima crkve !
Mene licno zanimaju te sadrzine e sad ako te zanima istorija onda idi trkom do Makija i potrazi nek ti prezentira neke druge knjige koje tretiraju istorijska pitanja.
...Samo pazi da te ne oprevari,budi obazriv jer kada prica o EGW zna se zaneti i nehotice mu se desi da Boga smesti u nekoj kupini ili negde u Jerusalimu... :D

Cenim njene knjige koje sadrze duhovne poruke i koje pozivaju na reformu u redovima crkve !
Mene licno zanimaju te sadrzine e sad ako te zanima istorija onda idi trkom do Makija
Питам те о Елени Вајт и историји из њених књига, што си опседнут са Макијем.
Зар ти ниси дошао на овај форум пре Макија ?

Te zle istorijske činjenice mi rekle. Šta ću kad sam pripadnik religije koja je starija od 150 godina.
Onda bato istoriju definitivno trazis na pogresna mesta.
Ponavljam,Sveto Pismo je proizvod iskljucivo SZ-ih patrijarha i proroka kao i apostola u vre NZta i to je to...sto pre ovo skontas to bolje za tebe ...bar da se ne brukas ,postajes tako veoma dosadan sagovornik...

Onda bato istoriju definitivno trazis na pogresna mesta.
Ponavljam,Sveto Pismo je proizvod iskljucivo SZ-ih patrijarha i proroka kao i apostola u vre NZta i to je to...sto pre ovo skontas to bolje za tebe ...bar da se ne brukas ,postajes tako veoma dosadan sagovornik...
A je li? Možda bih trebao konsultovati neke knjige alternativne istorije?

Питам те о Елени Вајт и историји из њених књига, што си опседнут са Макијем.
Зар ти ниси дошао на овај форум пре Макија ?
A jesi li mene ikad pre toga video nekad da bilo sta pitam ili govorim o EGW ??? :kafa:
Sad kad se vidi da mu je ona zivotna inspuracija i kad je jasno da bezi sa razgovore na Biblijske teme dok ujedno trci sto pre da nam citira njene knjige onda je vise nego jasno kome je ona postala opsesija,zar ne ? :kafa:

A jesi li mene ikad pre toga video nekad da bilo sta pitam ili govorim o EGW ??? :kafa:
Наравно, писао си о њој.
Sad kad se vidi da mu je ona zivotna inspuracija i kad je jasno da bezi sa razgovore na Biblijske teme dok ujedno trci sto pre da nam citira njene knjige onda je vise nego jasno kome je ona postala opsesija,zar ne ? :kafa:
Значи сад више нећеш да пишеш о њој ? Па рекао си да је цениш.

Back