Шта кажу религије једне о другима? Какав је њихов однос?

Leukemija. Kakvo je on zlo počinio?

S druge strane, zašto nije pobio ljude koji su pobili izrailjsku decu? Šta su njihova deca kriva?
patetika...
I sam znas da su ljudi podlozni smrti i bolesti...
U cemu je razlika sto sada neko dete oboljeva od leukemije ili je neko izgubio zivot poginuvsi...
Ili je neko umro od bezazlene bolesti zbog komplikacija u toku operacije greskom lekara...

Ljudi zbog nesavrsenstva oboljevaju i umiru, neko pre, neko kasnije...

Samo VERA moze da spasi coveka od smrti...
A Bog je obezbedio Otkupnu zrtvu ISUSA "da svako ko veruje ne umre nego da ima vecni zivot..."

Znaci ko zeli moze se verom izbaviti.... tj moze ga BOG izbaviti od ropstva greha i SMRTI...

A BOg ima svoju nameru i zna sta radi...
Mi smo ti koji treba da to shvatimo... ako zelimo mozemo...
Umesto da krivimo Boga trebamo ga razumeti jer je on SVARSEN a mi nismo...

Bozja namera je iznesena u Bibliji..
I njegova namera je nepromenljiva, da ljudi zive vecno u raju na zemlji...

Poslednja izmena:
patetika...
I sam znas da su ljudi podlozni smrti i bolesti...
U cemu je razlika sto sada nek odete oboljeva od leukemije ili je nekome neko poginuo...
Ili je neko umro od bezazlene bolesti zbog komplikacija u toku operacije greskom lekara...

Ljudi zbog nesavrsenstva oboljevaju i umiru, neko pre neko kasnije...
Samo VERA moze da spasi coveka od smrti...
A Bog je obezbedio Otkupnu zrtvu ISUSA "da svako ko veruje ne umre nego da ima vecni zivot..."

Znaci ko zeli moze se verom izbaviti.... tj moze ga BOG izbaviti od ropstva greha i SMRTI...

Probaj da kažeš roditeljima tog deteta da je to patetika. Dakle, to dete može da se izleči ako poveruje u Hrista? Ti to ozbiljno?

Ne, ti si pogrešno razumela. Objasni ti meni zašto to dete boluje od leukemije, na osnovu kog greha? Zašto bog to dozvoljava?

Vec sam to objasnila hiljadu puta...Zbog nesavrsenosti ljudi oboljevaju... lako je...
Svi pre ili kasnije umru.. tako je sada...

Dok Bog ne deluje da unisti SMRT...

Dozvoljava jedno vreme... eto to je odgovor...

Leukemija. Kakvo je on zlo počinio?

MALI-ROBERT-1.jpg

S druge strane, zašto nije pobio ljude koji su pobili izrailjsku decu? Šta su njihova deca kriva?

neznas ti sta bog radi ovo je nista,

Da pobedio, ali je nije ukinuo... To ce Bog uraditi a ne Isus...

:dontunderstand:

Kako to misliš da je pobedio smrt ali je nije ukinuo...:rotf:

Zašto je morao da je pobedi kada je bilo jednostavnije da je...ukine...:rotf:

A što se tiče ukidanja smrti malo si zaboravila sopstveno učenje u vezi sa onom prvom smrti pa onda ono 1000 godina pa onda ona konačna definitivna...druga smrt...

:dontunderstand:

Kako to misliš da je pobedio smrt ali je nije ukinuo...:rotf:

Zašto je morao da je pobedi kada je bilo jednostavnije da je...ukine...:rotf:

A što se tiče ukidanja smrti malo si zaboravila sopstveno učenje u vezi sa onom prvom smrti pa onda ono 1000 godina pa onda ona konačna definitivna...druga smrt...

nije razlog da se cerekas posto ne razumes :)
pa bice ukinuta kada vise ne postoji... nakon te druge smrti...

Back