K
Kraljica sa Smrcevog Brda
Gost
Nocas cu biti tvoja divlja lavica,uzbudice me tvoja kruta palica,jer ti si moj vranac a ja tvoja jahacica,jer ti si moj...A JOJ POGRESILA SAM BROJ!!!
EJJJJJJJJJJJJJJKraljica sa Smrcevog Brda:Nocas cu biti tvoja divlja lavica,uzbudice me tvoja kruta palica,jer ti si moj vranac a ja tvoja jahacica,jer ti si moj...A JOJ POGRESILA SAM BROJ!!!
Ha,ha tacno imam na umu osobu kojoj bi je poslala.Kraljica sa Smrcevog Brda:Nocas cu biti tvoja divlja lavica,uzbudice me tvoja kruta palica,jer ti si moj vranac a ja tvoja jahacica,jer ti si moj...A JOJ POGRESILA SAM BROJ!!!
PISIAnonymous:Hej imam ja jos jednu ali ova je s
tvarno bezobraza.Da je pisem ili ne.
Ja sam mala pa sam pala svu sam pic ku polupala komsija me stego preko mene lego.Anonymous:PISIAnonymous:Hej imam ja jos jednu ali ova je s
tvarno bezobraza.Da je pisem ili ne.
BRZO
BRZO
KAKO JE OVO COOLkety:Cujem da *ebes plavusu, bujnih grudi, dugih nogu,uskog struka,lica rumena...samo s
steta sto je gumena!
... pa na cebe da ne grebe... pa da vidish kako djilkos jeße...vanjaa:OJ LENO MAGDALENO SKINI GACE PA U SENO DA TI VIDIM CRNU PICU DA TI GURNEM KRASTAVICU MALO SOLI DA NE BOLI VISE ULJA DA NE ZULJA.
Incognito:... pa na cebe da ne grebe... pa da vidish kako djilkos jeße...vanjaa:OJ LENO MAGDALENO SKINI GACE PA U SENO DA TI VIDIM CRNU PICU DA TI GURNEM KRASTAVICU MALO SOLI DA NE BOLI VISE ULJA DA NE ZULJA.![]()
Anonymous:Incognito:... pa na cebe da ne grebe... pa da vidish kako djilkos jeße...vanjaa:OJ LENO MAGDALENO SKINI GACE PA U SENO DA TI VIDIM CRNU PICU DA TI GURNEM KRASTAVICU MALO SOLI DA NE BOLI VISE ULJA DA NE ZULJA.![]()
![]()