Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
5 je ok, lepo izgleda, ali veoma opterecuje komp! Ja sam neko vreme koristio WinAmp 5 Pro, ali sam ga izbrisao i vratio se na 2.91 (po mom misljenju: najbolji odnos kvaliteta i zauzetosti CPUa)
a Media Player? Pa, nije valjda da neko stvarno koristi TO?
mislim da je najbolja kombinacija winamp5 - al u classic skinu, cak mi se cini i da manje zauzima CPU od 2.x-ova, a ima neke dodate zezancije. jedino sto mi nedostaje iz u**ane trojke je ono da postavis koja ce sledeca pesma i tako to, to je jedino sto me zadrzalo da ga koristim mesec dana pre nego sto me izbeumio bugovima
Dobro,ali ako imaš bolju mašinu,svakako vredi petica,npr meni w5 koristi svega 2-3% od procesora(AMD Athlon 2500XP+) :x Inače gde ste nabavili Pro verziju ya DŽ??????
Dobro,ali ako imaš bolju mašinu,svakako vredi petica,npr meni w5 koristi svega 2-3% od procesora(AMD Athlon 2500XP+) :x Inače gde ste nabavili Pro verziju ya DŽ??????
Pa mogu reci da imam "bolju masinu", nije meni winamp zadavao nikakve probleme sto se tice opterecenosti i seckanja nego jednostavno vise mi odgovara WMP9.