Sta kaze psihologija, ako su zene histericne i sklone emotivnim eksplozijama, sta je prvi korak?

Penis bonus, pax in domus.

Drugim riječima; "Muški, trk urologu ili psihijatru na servisiranje i remont kite, nešto tu ne radi kako treba."
Nemoj sve na svoju medicinu , mogu da zamislim kako ti izgledaju veze ako ti je takav pristup....Fali nam para za mleko , cekaj zeno , evo samo sto mi nije narastao...

Kada bi shvatili koliko time vređate ljude koji imaju autizam u svojoj porodici, prestali bi...
Iskreno taj pojam autista za povucenog u svoj svet je stariji od pojma autista u smislu poznavanja bolesti kod naroda.....tako da....starije je...
Ja se secam da je u slengu bilo u nekim skolskim zidnim novinama iz 1977 cini mi se...to je znaci mnogo pre ovog doba.....mora da je iz 60tih...

Ovo je pogrešno na mnogo načina...
Sta ces ...
Jel znas ti koliko pojmova nema veze sa pravim znacenjem tih pojmova .....mnogo...
U filozofiji , u pravu , u drustvu ima bar hiljadu pojmova koje narod tumaci totalno drugacije od onog sto znace..
A tu ne racunam ono lucidno gde zna sta znaci ili ne zna sta znaci , tj ne mesa....mada mozda i mesaju..

Skoro ste imali temu ogorcenost koja je pokazala da ljudi pojma nemaju sta uopste znaci taj pojam nego ga otprilike definisu po nekim sebi poznatim predrasudama..

Hhhmmmm.... ostaje mi nadati se.

🐈
Ja sam se prvo plašila da to neće raditi. Gde ću ljutitom čoveku tako? Šta ako
se naljuti još više? I onda sam isprobala kad nije bio ljut. Dugo je pričao telefonom,
a meni je bilo dosadno. U pola njegove rečenice, ja podignem majicu i tajac..
pa onda tuc muc i ne može da nastavi razgovor.. :zcepanje: nego kaže, e zovem
te kasnije nešto se desilo..

Sad više ne muca. Ima uvežbanu rečenicu.
Aha, bezobraznice. Sram te bilo.
Ali glas više nije ljutit i tu se zaustavlja.

Ja sam se prvo plašila da to neće raditi. Gde ću ljutitom čoveku tako? Šta ako
se naljuti još više? I onda sam isprobala kad nije bio ljut. Dugo je pričao telefonom,
a meni je bilo dosadno. U pola njegove rečenice, ja podignem majicu i tajac..
pa onda tuc muc i ne može da nastavi razgovor.. :zcepanje: nego kaže, e zovem
te kasnije nešto se desilo..

Sad više ne muca. Ima uvežbanu rečenicu.
Aha, bezobraznice. Sram te bilo.
Ali glas više nije ljutit i tu se zaustavlja.
😡

Da živimo u ozbiljnom, patrijahalnom društvu, ti bi zbog otkrivanja ove državne tajne, zaglavila dugogodišnju robiju.
Nažalost, današnje europske države, nisu ozbiljne.

😡🐈

Back