leki1
Domaćin
- Poruka
- 4.953
Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
могуће али дај ми члан закона где је забрањен звучни топ. Дакле суштинаDoktor nauka za prasice i jagnjice, moze da ih proguta dok su u trku cak.
a zašto uopšte dokazujete da je zvučni top dozvoljen?Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45
Не, него зато што је софистициран. Да је коришћен водени топ сви би били мокри...овако ником ништа није било.a zašto uopšte dokazujete da je zvučni top dozvoljen?
jel zato što je korišćen u subotu?
znači ništa mi nije bilo zato što je umesto vodenog, korišćen zvučni top?Не, него зато што је софистициран. Да је коришћен водени топ сви би били мокри...овако ником ништа није било.
то не знамо, можда имаш главобоље, то би ти требала да нам кажеш, али ако имаш нисмо сигурни да ли је од топа или од нечег другогznači ništa mi nije bilo zato što je umesto vodenog, korišćen zvučni top?
кад то каже вучићев учитељ ''паприка'' , дебели прасац и једини ''србин'' са презименом шешељ...Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45
као што су средњошколци прекршили право да не смеју да спавају у петој гимназијиDoktor pravnih nauka zna da je predsjednik Cacilenda brutalno prekrsio clan 74 Ustava RS
objasnila sam ja kako mi je i šta mi je biloто не знамо, можда имаш главобоље, то би ти требала да нам кажеш, али ако имаш нисмо сигурни да ли је од топа или од нечег другог
не напињем се.... само преносим шта каже струкаobjasnila sam ja kako mi je i šta mi je bilo
nego aj probaj ponovo da mi objasniš zašto se napinjete sad da dokažete da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?
Nije zabranjen ni top sto ispaljuje pecene prasice za Seselja, jeste.могуће али дај ми члан закона где је забрањен звучни топ. Дакле суштина
okej, zašto se struka napinje da dokaže da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?не напињем се.... само преносим шта каже струка
Gledala sam emisiju, ako je on to rekao, onda je sigurno tacno. Objasnio je i u kojim sucajevima se koristi i kada je dozvoljen, u Americi se rasteruju cak i demonstranti njime.Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45
одакле ти то да се она напиње...колико ја видим ти се напињеш да ме натераш да "признам" да се неко напињеokej, zašto se struka napinje da dokaže da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?
na stranu to što je "struka" šešelj
Чекај, СНС присталице су рекли да тога није ни било. Нек се прво договоре.Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45
Gledala sam emisiju, ako je on to rekao, onda je sigurno tacno. Objasnio je i u kojim sucajevima se koristi i kada je dozvoljen, u Americi se rasteruju cak i demonstranti njime.
Ali, mi ne posedujemo zvucni top i smesno je o tome govoriti.
aj da probam opet.. odakle potiče potreba da se sada priča o zvučnom topu?одакле ти то да се она напиње...колико ја видим ти се напињеш да ме натераш да "признам" да се неко напиње
па опет је напињањеaj da probam opet.. odakle potiče potreba da se sada priča o zvučnom topu?
jel možeš da odgovoriš na pitanje?па опет је напињање
питање ти је депласирано, .... прича о звучном топу није могла бити пре недеље јер се у суботу увече наводно десио...а сада је уторак... кад очекујеш да буде причано о топу ?jel možeš da odgovoriš na pitanje?