Шта каже један од најбољих доктора права на свету - Звучни топ је дозвољен

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45

a zašto uopšte dokazujete da je zvučni top dozvoljen?
jel zato što je korišćen u subotu?

a zašto uopšte dokazujete da je zvučni top dozvoljen?
jel zato što je korišćen u subotu?
Не, него зато што је софистициран. Да је коришћен водени топ сви би били мокри...овако ником ништа није било.

Не, него зато што је софистициран. Да је коришћен водени топ сви би били мокри...овако ником ништа није било.
znači ništa mi nije bilo zato što je umesto vodenog, korišćen zvučni top?

znači ništa mi nije bilo zato što je umesto vodenog, korišćen zvučni top?
то не знамо, можда имаш главобоље, то би ти требала да нам кажеш, али ако имаш нисмо сигурни да ли је од топа или од нечег другог

Војислав Шешељ - један од најбољих правника света тврди да је звучни топ дозвољен. Погледајте на 3:45

кад то каже вучићев учитељ ''паприка'' , дебели прасац и једини ''србин'' са презименом шешељ...

Doktor pravnih nauka zna da je predsjednik Cacilenda brutalno prekrsio clan 74 Ustava RS
као што су средњошколци прекршили право да не смеју да спавају у петој гимназији

то не знамо, можда имаш главобоље, то би ти требала да нам кажеш, али ако имаш нисмо сигурни да ли је од топа или од нечег другог
objasnila sam ja kako mi je i šta mi je bilo
nego aj probaj ponovo da mi objasniš zašto se napinjete sad da dokažete da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?

objasnila sam ja kako mi je i šta mi je bilo
nego aj probaj ponovo da mi objasniš zašto se napinjete sad da dokažete da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?
не напињем се.... само преносим шта каже струка

не напињем се.... само преносим шта каже струка
okej, zašto se struka napinje da dokaže da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?
na stranu to što je "struka" šešelj

Gledala sam emisiju, ako je on to rekao, onda je sigurno tacno. Objasnio je i u kojim sucajevima se koristi i kada je dozvoljen, u Americi se rasteruju cak i demonstranti njime.

Ali, mi ne posedujemo zvucni top i smesno je o tome govoriti.

okej, zašto se struka napinje da dokaže da je dozvoljeno korišćenje zvučnog topa?
na stranu to što je "struka" šešelj
одакле ти то да се она напиње...колико ја видим ти се напињеш да ме натераш да "признам" да се неко напиње

Чекај, СНС присталице су рекли да тога није ни било. Нек се прво договоре.

Gledala sam emisiju, ako je on to rekao, onda je sigurno tacno. Objasnio je i u kojim sucajevima se koristi i kada je dozvoljen, u Americi se rasteruju cak i demonstranti njime.

Ali, mi ne posedujemo zvucni top i smesno je o tome govoriti.
Screenshot_2.png

одакле ти то да се она напиње...колико ја видим ти се напињеш да ме натераш да "признам" да се неко напиње
aj da probam opet.. odakle potiče potreba da se sada priča o zvučnom topu?

jel možeš da odgovoriš na pitanje?
питање ти је депласирано, .... прича о звучном топу није могла бити пре недеље јер се у суботу увече наводно десио...а сада је уторак... кад очекујеш да буде причано о топу ?

Back