Šta kaže horoskop za danas

Jel sam ja lud kad bih pre u Niš nego u Brazil?

Još malo C života, pa malko A odmora, a onda život na B planu, nevirtuelnoj krstarici opet...b plan jer je bolji od C, a i brod je prva asocijacija...
Ne treba da se žalim mogao sam ostati na C, ili čak i D(trenutni posao plus zimski period)...
Uporedi samo Niš i Brazil...naravno da je Brazil bolji...Još imaju i Brazilke :zper:
 
Ovan dominira, Bik izlazi na megdan, Blizanci nervozni, Rak ima predah, Devica tolerantnija, Vaga uspešna, Škorpija ima problem s konkurencijom , ali će na kraju ona pobediti, Strelac na nizbrdici, Jarcu posao najvažniji, Vodolija brzopleta , pa ipak ima da se curikne, a Ribe imaju tajnu ljubav, današnji dnevni horoskop za Sreda 07. decembar 2022. godine.
 
Screenshot_20221208-004106~2.png
 
Ovan tvrdoglav, Bik inspirisan, Blizaci zadovoljni, Raku sledi dobar dan, Lav ambiciozan, Devica napeta, Vaga nezadovoljna , neke stvari ne idu kako ona želi , Škorpija zatvorena zbog priblemlića koje treba da rešava ali zbog ispunjena istih mora da ih sakriva, Strelcu dobar da za posao, Jarcu poziv iz inostrastva, Vodoliji poboljšanje komunikacije, a Ribe se osećaju inferiorno. Ovo je današnji dnevni horoskop za Četvrtak 08. decembar 2022. godine
 
za bika , škorpiju i vodoliju
iako vam se možda tako ne učini početkom godine, biće pod uticajem onog unazađenog Merkura od 29. decembra 2022. do 18. januara 2023. godine :fdlan:
posle toga, tri znaka zaista imaju velike šanse da godinu koja nam dolazi zauvek zapamte kao godinu njihove ljubavi , slobodnima /a ko nije/ se smeši srodna duša a zauzeti/ vidi Boga ti/ bi mogli uploviti u bračne vode , :sad2: sasvim zadovoljni svojim izborom.:kez:
 

Back
Top