- Poruka
- 11.846
Komšo, zapinjala ne zapinjala isto mi se fatakomšinice e danas morate da malo više zapnete
![]()
![]()

Komšo, zapinjala ne zapinjala isto mi se fatakomšinice e danas morate da malo više zapnete
![]()
![]()
ma bitno je ti nešto da fataš, a ne tebe da ufatiKomšo, zapinjala ne zapinjala isto mi se fata![]()
![]()
ih bre , zaboravio sam , tebe treba da se kloneKoga, bre, da se klonim?![]()
![]()
Losa ti procena,radices prekovremenoma evo još par minuta i idem kući prekoreda![]()
![]()
ma ovde se ne zna ko je najveći radišaLosa ti procena,radices prekovremenoali Duki kaze: U radu je spas!
![]()
Dominiram jaštaOvan brz, Bik dominantan, Blizanci pakuju kofere, Rak pati, sjajan dan za Lava, Devica dobro, Vaga previše razmišlja, Škorpija snalažljiva, Strelac puni baterije, Jarac zabrinut, Vodolija osetljiva, a Ribe proganja melanholija.
Ovo je današnji dnevni horoskop za Subotu 28. januar 2023. godine.
šta bi da nas nemaju, trebalo bi da nas izmisle)))Dominiram jašta![]()
e da takvi smo ti mi komšije , samo tako, zeznula si i babicuOpet sam rodjena snadjena![]()
Opet, komso, previse razmisljase da takvi smo ti mi komšije , samo tako, zeznula si i babicu![]()
E to može značiti da mi akumulator radiStrelac puni baterije
danas manjak energijeŠta kažu za nas strelce
ima , ima , de vidi bankomat , ili i on beži od tebe )))Ima li para to me zanima jer sipam benzin
cvrc , to kaže da je na pomolu novi akumulatorE to može značiti da mi akumulator radi