- Poruka
- 80.290
oćemo pošteno, svako je kovač svog horoskopaJa sam svoj lični dnevni horoskop i odlučila sam da se osećam odlično večeras, a i sutra ceo dan.
Jesam-u život!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oćemo pošteno, svako je kovač svog horoskopaJa sam svoj lični dnevni horoskop i odlučila sam da se osećam odlično večeras, a i sutra ceo dan.
Jesam-u život!
Sutra prema predanju ionako ne valja da se spava.a Ribe muči insomnia
Sta znaci progresuje?oćemo za sutra šta nas očekuje
Ovan u sukobu s kolegama, Bik može da napreduje poslovno, Blizanci borbeni, Rak voli svoj posao, Lava muči aritmija, Devica pedantna, Vaga napeta, Škorpija iskusna u onome što radi, Strelac gnevan, Jarac progresuje, Vodolija ljubomorna, a Ribe muči insomnia. Ovo je današnji horoskop za 19.08.2022. godine.
Progres-napredak.Sta znaci progresuje?
Ako je nesto ne pisi znacenje!
Trebaju.Ovnu treba strpljenje, Bik rizikuje, Blizanci pamte i lošije dane, Raku fali sna, Lavu trebaju prijatelji, Devica umorna, Vaga osetljiva, Škorpija trpi kritiku, Strelac sluša kolegu, Jarac samostalan, Vodolija sklona promenama, a Ribe zaljubljene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 18.08.2022. godine.
Napreduje. ..Sta znaci progresuje?
Ako je nesto ne pisi znacenje!
kod stranca je to retrogradni MerkurNapreduje. ..
Idem napredno u spavacu sobu....Progres-napredak.
Bez ljubomore,na nas sto svaki dan sve vise....!kod stranca je to retrogradni Merkur
ahm , znači danas nema zezaliceVaga napeta,
auuu @LBarbara ne bi hteo da sam u nečijoj kožiSta kaze za vodolije sutra?..prodje jos jedno danas...
Mislim stvarno, opet kritika, aman
a pevaš ko ZmijanacJa sam zmija, zmijica
Pre ko Zoki Šumadinac...a pevaš ko Zmijanac
Zoki, ti li si?Zašto ismevate Zokija?!
Odličan pevač..autotuneNisam ali sam veliki fan na Zokita!