- Poruka
- 56.430
pa koja suština u nedelju 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Избацио токсично, убацио здраво и .....Ovan u realizaciji , Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi na sebi, Lav raspoložen, Devica pred izazovom, Vaga pravi barijere, Škorpija ubira plodove, Strelac trči za novcem, Jarac ne sluša glasine, Vodoliji povlađuju, Ribe ulaze kao da je ponedeljak
Ovo je današnji dnevni horoskop za Ponedeljak 18. septembar 2023. godine.
aj što moram moje nego mora i tuđe da sređujemKakve ideje ti padaju napamet, komšo?![]()
Komšo, ti baš vredan?aj što moram moje nego mora i tuđe da sređujem
![]()
Jel može danas "3 u 1"? Da budem bik, strelac i jarac?Ovan nezadovoljan, Bik zaljubljen, Blizanci zavode, Rak u dilemi, Lava vodi intuicija, Devica u melodrami, Vaga preduzimljiva, Škorpija osetljiva, Strelac ima udvarača, Jarac hrabar, Vodolija puna ideja, a Ribama potrebno sistemsko rešenje
Ovo je današnji dnevni horoskop za Sreda 20. septembar 2023. godine.
Pa kad može Horor da bude 2 u 1Jel može danas "3 u 1"? Da budem bik, strelac i jarac?
samo nemoj svih dvanaestJel može danas "3 u 1"? Da budem bik, strelac i jarac?
Ma skromna sam ja, samo ova tri za danas, može i do kraja ove nedelje... evoooo... ma može i bez limita!samo nemoj svih dvanaest![]()
![]()