Sta kada ljubav vaseg zivota resi da vam ostavi decu

Milann___

Početnik
Poruka
2
Moja prica je u domenu naucna fantastika ,drama ,triler i nznm ni ja kako bih to opisao sta raditi kada osoba sa kojom ste 9 godina bez pravog i opravdanog razloga zeli da ode i ostavi vam troje dece i ode da pokusa da zivi svoj zivot i pokusa mozda sa nekim drugim a da pritom kada joj kazete pa dobro ako ih vec ostavljas moramo deliti obaveze za sta ona ne zeli ni da cuje a kada ja kazem pa dobro uzmi ih ti placacu sta treba i biti tu koliko god mogu onda ni za to nece da cuje ona je u fazonu koliko vidim da ide da zivi svoj zivot kao klinka da izlazi da se provodi da radi sta hoce a da nema obavezu prema deci .... to je delic cele price a prica je nadrealna uglavnom ovo je kranji rezulatat

Pa bokte tebi se bas posrecilo...
Hoce da ti ostavi decu, samo angazujes dobrog advokata i resis sve to bez problema...

Mislim ja bih bas voleo da meni takva dopadne...Ako su deca zdrava i prava, i hoce da ide i put putuje, ko sam ja da budem gospodar njenog srca...a deca su isplativa...sama sebi pokrivaju troskove u vecini slucajeva...

E sad, to sto su muskarci mahom glupi, ili cicije, to ne znam..
Moj dobar drugar kad se vezao , ja mu rekoh pazi ova hoce orocen brak, to znaci do 6te godine a posle razvod...nije slusao...a ebiga, ne bih mozda ni ja da nemam talenat da procitam zene...nije logicno kad ti neko kaze tako nesto da mu poverujes...
Ali i kad se desilo , onda mu kazem nadji znalca, advokata, ili ako hoces ja cu da ti odradim ....on neka moze sam...

Nema goreg da je prosao od njega....
Kaze meni zajednicki poznanik, sto mu nisi sredio , ti si pravio cuda u tim brakorazvodnim parnicama...Nece...

E tako tebi ide gratis savet, to je super , tvoja situacija, samo ti treba dobar advokat i savetnik, da te lepo savetuje sta da odradis, ali prvo resi starateljstvo nad decom...imovina moze da se razvlaci i posle...iako advokati kazu da ne moze, moze...

Moja prica je u domenu naucna fantastika ,drama ,triler i nznm ni ja kako bih to opisao sta raditi kada osoba sa kojom ste 9 godina bez pravog i opravdanog razloga zeli da ode i ostavi vam troje dece i ode da pokusa da zivi svoj zivot i pokusa mozda sa nekim drugim a da pritom kada joj kazete pa dobro ako ih vec ostavljas moramo deliti obaveze za sta ona ne zeli ni da cuje a kada ja kazem pa dobro uzmi ih ti placacu sta treba i biti tu koliko god mogu onda ni za to nece da cuje ona je u fazonu koliko vidim da ide da zivi svoj zivot kao klinka da izlazi da se provodi da radi sta hoce a da nema obavezu prema deci .... to je delic cele price a prica je nadrealna uglavnom ovo je kranji rezulatat
Sta tripujes ko da si jedini,super sreca deca puna kuca nek se nosi ko je takav roditelj

Back