Šta je za vas

stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Jaka/stabilna osoba bi po meni bio neko ko je primarno emotivno zreo i inteligentan (većinski nešto malo iznad proseka).
Na to se doda i neki stepen životnog iskustva, dobro obrađene i razrešene negativnosti iz ličnog života.
A i u društvu bi uglavnom bili autentični

Стабилност се ваљда увек односи на емоционалну стабилност, а психичка снага је та јакост. Без обзира да ли је мушко или женско......
Мада жене под стабилношћy сматрају и финансијски аспект....чекам да нека то напише за 3,2,1

stabilan/ jak muškarac
Muškarac koji posle posla ne sedne da gleda TV već može sebi da spremi da jede, da očisti za sobom i da se brine o sebi. Takođe koji zna šta znači reč ne i koji poštuje druge.
stabilna/ jaka žena?
Žena koja ima svoje ja, koja može sebi da priušti sve, da ne zavisi od nekog. Koja se bori za sebe i poštuje druge.

Muškarac koji posle posla ne sedne da gleda TV već može sebi da spremi da jede, da očisti za sobom i da se brine o sebi. Takođe koji zna šta znači reč ne i koji poštuje druge.

Žena koja ima svoje ja, koja može sebi da priušti sve, da ne zavisi od nekog. Koja se bori za sebe i poštuje druge.
Ovo su opisi samostalnih i vaspitanih ljudi,mislim da se pod "stabilan,jak" misli na karakter. -meni je to asocijacija na ozbiljne,samouverene ljude.

Back