- Poruka
- 71.511
ako sam napisala da droge ne preferiram ima li logicno objasnjenjeSex ili efekti droge?![]()

Poslednja izmena:
ako sam napisala da droge ne preferiram ima li logicno objasnjenjeSex ili efekti droge?![]()
Nema šanse da sex traje satima bez nekih supstanciako sam napisala da dooge ne preferiram ima li logicno objasnjenje![]()
Nema šanse da sex traje satima bez nekih supstanci
Mlad kao rosa u podne u sred avgustamlad si naucit ces
![]()
Mlad kao rosa u podne u sred avgusta
Koje dete? Kreten.paaa, zakljucujuci po niku ovo D84 bi mi znacilo dete 84-to godiste![]()
Krhko je znanje, a samim tim i logika.ako sam napisala da droge ne preferiram ima li logicno objasnjenje![]()
Meni je uspevalo uz pomoc alkoholaNema šanse da sex traje satima bez nekih supstanci
Meni je uspevalo samo da pogodim vrata i eventualno krevet kad sam pijan.Meni je uspevalo uz pomoc alkohola![]()
Pa ne prepijes se samo dovoljnoMeni je uspevalo samo da pogodim vrata i eventualno krevet kad sam pijan.
Sve ostalo mrka kapa.
Slažem se, pripiti sex traje dosta dužePa ne prepijes se samo dovoljno![]()
Ma džabe, čim popijem dole sve mrtvo.Pa ne prepijes se samo dovoljno![]()
Ma džabe, čim popijem dole sve mrtvo.
Ne znam kako izgleda drunk sex.
Za ovih sprcanih 38 god nikad nisam mogao u tom stanju ništa da uradim
Ja se baš pomamim kad popijemMa džabe, čim popijem dole sve mrtvo.
Ne znam kako izgleda drunk sex.
Za ovih sprcanih 38 god nikad nisam mogao u tom stanju ništa da uradim
Pa ne znam...Hipotetički konkurs Silvere, kao i sve ostalo ovdje što pišemo.![]()
Puna si predrasuda i inhibicija. Alkohol ih samo oslobađa i služi kao opravdanje. Da li ti se pojačava inicijativa ili pasivnost ?Ja se baš pomamim kad popijemKad ujutru skontam šta sam radila prošle noći, lijepo me bude sramota
![]()
Eto, kad bi muškarci znali ovo plaćali bi pića na prvom dejtuJa se baš pomamim kad popijem![]()
nEEEmaNema šanse da sex traje satima bez nekih supstanci
A i sto biNema šanse da sex traje satima bez nekih supstanci
Ili njih 10, ali jednu po jednu...A da hebes jednu pa drugu?