Bambi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.481
Kad smo vec kod modnih detalja - muskarac u trenerci u kaficu.
Moze samo, ako ide direktno sa treninga, inace - obuci se pristojno.

Moze samo, ako ide direktno sa treninga, inace - obuci se pristojno.

jel ti to turn off?Kad smo vec kod modnih detalja - muskarac u trenerci u kaficu.
Moze samo, ako ide direktno sa treninga, inace - obuci se pristojno.![]()
![]()
Da, da, veliki turn offjel ti to turn off?
Ne znam, moj bivši je stalno nosio trenerke... opraštam što je bio zgodan. Ali... ne volim trenerke
I nosio je stalno pocepane majice... kao, štednja
Imaš likova koji se bukvalno ne izvlače iz trenerica.Jeste "Turn off"!jel ti to turn off?
Ne znam, moj bivši je stalno nosio trenerke... opraštam što je bio zgodan. Ali... ne volim trenerke
E da, to je ono kada izađeš sa nekim, a on priča o zaverama... hahahDa, da, veliki turn off![]()
Kao i zagovaranje raznih teorija avere, antivakserizam i sl.
nije loše, barem nisu pocepane
Imam takvog druga, od skoro ne ladi sa tim temama, masoni, zavere...bio je normalan do skoro, ne znam sta mu bi. Nit da klimam glavom gore dole nit levo desno.Da, da, veliki turn off![]()
Kao i zagovaranje raznih teorija avere, antivakserizam i sl.
u breBolesna ljubomora mi je ono bas neprihvatljivo
Ok, to stojiu bre
pa i ona nebolesna
Jedina dozvoljena je ono blagi osmeh ili seta kada vidiš da dragi/draga priča o nekome sa ljubavlju ili odlazi da bi bio sa nekom drugom... Svako prigovaranje, džangrizavost, zaklinjanje sudbine deluje jadno.. meni barem.
šta sve ljudi rade i trpe...Ok, to stoji
Ali bolesnu ne varim. Gledam neko zivi sa takvom osobom, pa kako???
Ima sigurno ali, ne mogu da razumem.šta sve ljudi rade i trpe...
A da znaš da ima i onih koje ljubomora partnera pali?Osećaju se voljeno, zanimljivo, u centru pažnje... to me čudi, ali je tako.
šta mi sve ne razumemo... trebalo bi ceo život da nabrajamoIma sigurno ali, ne mogu da razumem.
valjda bibliotekarke?Da. Isao sam u jednu biblioteku 3-4 godine, dobro upoznao radnice i jesu procitale mnogo knjiga.![]()
valjda bibliotekarke?
Već sam to i rekao.Ti idi muvaj bibliotekarke ili cupike u biblioteci. Ili na sajmu knjiga. He he
na kraju je shvatio da je stednja i da postanes exjel ti to turn off?
bas ima perverznihšta sve ljudi rade i trpe...
A da znaš da ima i onih koje ljubomora partnera pali?Osećaju se voljeno, zanimljivo, u centru pažnje... to me čudi, ali je tako.
mora covek negde da susi gace
У старту бахатост, непоштовање других, саможивост.
Ако се ради о вези, па временом боље упознаш особу прво двоструки стандарди, то ми ужасно смета. Када је све његово ОК, оправдано, а туђе се посматра другачије, критикује. Па макар и ја била део тога- смета ми, рецимо да код мене нешто правда а код партнерке свог пријатеља исто то осуђује. Даље кукавичлук, не могу да поштујем и не може да ме узбуди мушкарац ком фали храбрости. И недоследност.
Али све то ми иначе смета код људи.
Физички су ми одбојни нуредан осмех, нервоза када стално нешто врти у руци, тресе ногом, као пундравце у дупету да има, цигара, папуче и сандале, мајице без рукава попут кошаркашког дреса, пренабилдованост, оно када нема врат.
Имаsestro slatka..ima li nesto da ti volis?![]()
shvatila si iz mog komentaraТабе, шта је сада смешно?![]()
ko o cemu baba o ustipku