Sta je za vas sreca?! :)

Mmmmmmm,knedle sa sljivama......Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:zjede::zjede::jede:

Шта је то?:rumenko:

@тема
За мене је срећа
*кад има пива у фрижидеру
*кад сам сама кући и могу да одвалим музику
*кад победим кеву у шаху
*кад научим нешто ново и корисно(било какву глупост)
*сваки час историје у школи
*сваки кишан, облачан или хладан дан

Koliko je cudno sta sve mene moze da usreci :eek:
nekad kad sam gledala seranove {prvi put su se prikazivali i ja sam bila jedna od malobrojnih koji su gledali,obozavala sam tu seriju a sad su mi se smucili -.-},uvece donesem sladoled iz frizidera,zavucem se u fotelju,ususkam prekrivacem i sva srecna gledam :mrgreen:
Ili smao kad cujem pesmu koju nisma cula 100 godina na tv-u <3
sreca je u sitnicama

pa da, kad se setim raniej bukvalno svaka sitnica me odusevi i usreci, epizoda serije, pesma, kupim nešto, izlazak, bleja... sad sam skroz nešto melanholično-ravnodušan... nije da nisam srećan nego ono... nema oduševljenja, euforije, manifestacije sreće...

Srecna sam kada cujem svoju omiljenu pesmu na nekom mestu gde to ne ocekujem,kada me voljena osoba lepo iznenadi,kada nekog posebnog vidim,kada sam sama kuci i lezim u krevetu i gledam nesto zanimljivo na tv u a imam sta da grickam...kada blejim uvece napolju do kasno...

Koliko je cudno sta sve mene moze da usreci :eek:
nekad kad sam gledala seranove {prvi put su se prikazivali i ja sam bila jedna od malobrojnih koji su gledali,obozavala sam tu seriju a sad su mi se smucili -.-},uvece donesem sladoled iz frizidera,zavucem se u fotelju,ususkam prekrivacem i sva srecna gledam :mrgreen:
Ili smao kad cujem pesmu koju nisma cula 100 godina na tv-u <3
sreca je u sitnicama

Easily impressed, nema šta.

pa da, kad se setim raniej bukvalno svaka sitnica me odusevi i usreci, epizoda serije, pesma, kupim nešto, izlazak, bleja... sad sam skroz nešto melanholično-ravnodušan... nije da nisam srećan nego ono... nema oduševljenja, euforije, manifestacije sreće...

Isto je tako sa mnom, samo što mene ni ranije nije moglo bilo šta da drmne, zadovolji, za usrećivanje da ne pričam.

Pa...Za mene je sreca kad vidim kako imam super porodicu i dobre prijatelje...Kad sedim na terasi na moru,gledam u more i citam knjigu...Kad se popnem na brdasce i gledam dole grad...Kad se blizi kraj skolske godine...Kad gledam Roland Garros i navijam za Rafu a on pobedjuje(:D) Kad se setim svih trenutaka kad sam bila srecna...

За мене је срећа
*кад има пива у фрижидеру
*кад сам сама кући и могу да одвалим музику
*кад победим кеву у шаху
*кад научим нешто ново и корисно(било какву глупост)
*сваки час историје у школи
*сваки кишан, облачан или хладан дан

Отприлике исто је и код мене...

Najveća sreća do sada za mene :
Kada sam drugaricama poklonio svoju ploču Floyda i knjigu Dečak iz vode... njihovo oduševljenje je bilo za mene neprocjenjiva sreća.

A definitivno najveća sreća mi je kada odvalim glupost i roditelji se smiju na istu :)

Back