Šta je za vas romantika?

• Začetnik teme Začetnik teme Kami
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kami

Buduća legenda
Poruka
40.238
Svoje viđenje i osećanje romantike prenesite u bilo kom obliku, onako kako je vi doživljavate
Može to biti i neka definicija koja se rodila u vašem srcu

svece-i-vino.jpg

romantika.jpg

Ehhh...moje fantazije i mastanja su ranije bila izvor frustracije nedozivljenih ocekivanja.
Filmski momenti,opevani,neopevani stihovi dubina duse,naslikana platna u cudnovatim koloritima preslikane u realnost...
Moja dusa je pak uvek birala kontru,introverntne,prakticne individue zarobljenima u stvarnosti svakodnevnice.
Sada retroaktivno mislim da je romanticno da je ustajao samnom u 4 da bi popili kafu zajedno svaki dan,da je dolazio po mene svaki dan na posao,da je birao uvek moje drustvo,da nam nije bilo dosadno nikada,sati price i zagorela jela,prijatelj kojeg vise nemam....

Poslednja izmena:
Za mene je romantika,kada devojku koju poznajem vec tri meseca,ni jednom nisam pozvao u moj stan da "slusamo" dobru muziku sa mog USB-a.
Vidamo se samo subotom i nedeljom,jer smo oboje zauzeti svojim profesionalnim poslovima.Svaki vikend smo zajedno.Setamo,ljubimo se,idemo na rucak u restorane,i to uvek na drugo mesto.Ne zelimo da seksualnim odnosom,spustimo nas odnos na onaj profani,koji za one koji su neizlecivi
romantici,treba ostaviti kada vreme sazri,da oboje to pozele,i da onda "izgore" u pozaru strasti.

Back