Sta je za vas romantika?

Može i dresove. Nemam ništa protiv :D
Pored tebe bih se i ja izlečio

0020.gif

ja recimo pokazujem tako predvece spremim veceru, pospremim sve, pripremim vince, obucem se lepo, lagana muzikica uz prijatnu i romanticnu atmosferu.... ma ne mogu vise da ser... odvedem na pivo ispred trafike, mislim da je to romanticno...malo makar...

Goli, izmoreni, isceđeni, iscrpljeni posle burnih sat, dva (manje više), idemo na zajedničko tuširanje...
Ljubim je, grickam, dodirujem, milujem telo kroz hiljade kristalnih kapljica vode koje klize niz njeno golo telo. Posmatram je. Sagorevam u želji za njom.
Govorim joj tiho kroz šapat: "Romatiko moja!".

Romantika je ono što mi želimo da ona bude. Svako je doživljava na svoj način i zove drugim imenom: Romantika, Ljubav, Seks, Strast...
Šteta je samo što se ona (romantika) doživljava kao kliše ali ona to nije.

I za kraj...
Namaste :D

Romantika je osecaj,a okolina nam pomaze da taj osecaj osetimo,tako da ako je oboma lepo,moze romantika da bude i ispred trafika kao sto je neko pomenuo,ali samo ako oboje uzivaju u tome. ;) Sto znaci da bi bilo romantike morate naci osobu koja voli iste stvari kao vi. :D Meni je bilo romanticno kad sam pomagao devojci da nauci da vozi rolere,a ni ja ne znam da ih vozim,tako smo se izlomili,ali zajedno,slatko se smejali,ma milina... :D

Goli, izmoreni, isceđeni, iscrpljeni posle burnih sat, dva (manje više), idemo na zajedničko tuširanje...
Ljubim je, grickam, dodirujem, milujem telo kroz hiljade kristalnih kapljica vode koje klize niz njeno golo telo. Posmatram je. Sagorevam u želji za njom.
Govorim joj tiho kroz šapat: "Romatiko moja!".

Romantika je ono što mi želimo da ona bude. Svako je doživljava na svoj način i zove drugim imenom: Romantika, Ljubav, Seks, Strast...
Šteta je samo što se ona (romantika) doživljava kao kliše ali ona to nije.

I za kraj...
Namaste :D

Nije lose... :D

Back