Svecovek
Ističe se
- Poruka
- 2.345
Гледам како се понашају овде форумаши. Ја сам васпитаван и говорено ми је да није само дрскост када некоме опсујеш мајку или напишеш „ дебилу „, „ мајмуне „... већ је дрскост такође и када некоме кажеш да „ пише глупости „ да је „ смешан “, да је „ пролупао „ ...
Погледајте на пример како један од модератора ( а шта очекивати од форумаша? ) комуницира са форумашима:
" zlapetino metuzalemska...
*ebem te smrdljivi truležu!
tamo zaseravaju tvoji muslimani... "
Овакве поруке се толеришу и нико се није сетио да макар упозори тог који је безобразан да се тако не понаша. Ја овакав безобразлук не трпим у животу, али немам могућности да у виртуелном свету ово спречим.
Можда сам ја погрешно васпитан, можда није безобразлук рећи некоме да је „ лажов, заслепљен, издајник... „
Погледајте на пример како један од модератора ( а шта очекивати од форумаша? ) комуницира са форумашима:
" zlapetino metuzalemska...
*ebem te smrdljivi truležu!
tamo zaseravaju tvoji muslimani... "
Овакве поруке се толеришу и нико се није сетио да макар упозори тог који је безобразан да се тако не понаша. Ја овакав безобразлук не трпим у животу, али немам могућности да у виртуелном свету ово спречим.
Можда сам ја погрешно васпитан, можда није безобразлук рећи некоме да је „ лажов, заслепљен, издајник... „