Šta je za vas alkoholičar?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osoba koja pije svaki dan... koja zavisi od alkohola... slabići... osobe koje ne umeju da pronađu put u životu i misle da će alkoholom rešiti sve... beg od realnosti... tužno... :neutral:

isto mislim i ja
neko rece opijanje po festivalima, zurkama - ne to ne spada u alkoholizam po mom misljenju. Cicak je mislila na one koji se svako malo late casice bez obzira dal su na festivali ili u kucnoj fotelji

Alkoholicar je kupoholicar...alkoholnih pica, i pasionirani, hronicni, svakodnevni, a pri tom i prekomjerni uzivalac istih... :lol:

Alkoholicar (alkohol i sve u vezi s njim) je takodje veoma cest motiv u pjesmama, (u svakom zlu neko dobro :lol:), npr. :

"Kad popijem i zapjevam Roso, necu kuci, necu ni na pos`o..."
"Pijem da je zaboravim..."
"Polomicu case od kristala..."
"A ja pijan, a nisam popio ni kapi neka se cuje, ni kapi ko da mi vjeruje? A jesam ja rusvaj pravio..." :mrgreen:

aaaa, evo sipala sam casu crnog vina:)
nisam nista pila mesecima, uzas i dosada.
alkoholicar je osoba koja mora da pije da bi bila funkcionalna..a onda popije malo previse pa opet nije funkcionalna:mrgreen:
imala sam periode u zivotu kad sam pila bukvalno danima, svaki dan, i to mnogo..nikad se nisam smatrala alkoholicarkom jer prosto mogu da prestanem ka ocu.
svako ima svoju ovisnost..ja sam recimo ovisna o hrani i muskarcima..alkohol je mala maca za mene:lol:

Poslednja izmena:

Back