vladokarakaj
Početnik
- Poruka
- 8
ljudi interesuje me veca kolicina divx i dvd filmova.noze li mi neko kekako pomoci.
ps.izvinjavam se sto sam pronasio temu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo tara.odakle si
ljudi interesuje me veca kolicina divx i dvd filmova.noze li mi neko kekako pomoci.
a pa ne mozes tako tara
moras da otvoris temu
dobro de,naletela mi inspiracija,pa sam se zanela...
eeeee pa i meni je
ali sam si otvorila
otvori i ti sebi svoju
pa nek ti kll kaze da to ni tinejdzeri vise ne pitaju
ajte molim vas
ne znam sta je sa ovim forumom....![]()
joj tara stvarno me zabrinjavas sa tim tvojim izjavama tamo daleko-puno daleko-sto dalje,(ma tara salim se)
a ne... u pravu je skroz... mislim... kad covek nema granicu... i zasto je bila otvorena tema 'da li covek treba da zna da zadrzi neki nivo?'... kad neko pokusava da ispadne smesan... a pokusava na silu... pa gura... pa nece... k'o agregat kad ti se pokvari... ako ne stanes i sacekas trenutak da ga napravis, nista od toga... al' ne shvataju to bas svi... ili, jos gore... kad vide da je necije obracanje interesantno vecini.. pa onda pokusavaju da imitiraju... glupost klasicna... no... stvar je u tome da pokusavam da kucam sa svim prstima... al' promasujem... kad naviknes na nesto... bzvz..
pamte ovi forumashki dinosaurusi kako je nekad na forumu bilo veselo.
izgleda da su usput zaboravili, kako se i to veselje pretvorilo u druzzenje, a koje je zavrshilo sa zabadanjima nozzeva u ledja.
svejedno, ti dinosaurusi, sa uzdahom ponekad kazzu "eh kako je nekad bilo..."
svejedno, kako god da je bilo, raspalo se.
tako i mi.
nemamo vishe shta da kazzemo jedni drugima, nemamo chemu da se smejemo....
krenuli smo i boju za cinizam da biramo...
svejedno, ja ne odustajem. meni i dalje zabavno.