sta je za muskarce savrsen muskarac?

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne znam sta je sa ovim forumom....:roll:

Znamo sta je, samo se pravimo tako...
To se desava kad se nema granica, pa se nesto radi samo zato sto se, eto, moze...
Neki visokoumni moroni su sebi dali za pravo da pishaju po svima kako im se nakrivi,
a sad, kad su na forum dosli oni pravi, izvorni bilmezi, e protiv njih ne vredi proseravanje,
oni traze motku, usranu, po ledjima.

a ne... u pravu je skroz... mislim... kad covek nema granicu... i zasto je bila otvorena tema 'da li covek treba da zna da zadrzi neki nivo?'... kad neko pokusava da ispadne smesan... a pokusava na silu... pa gura... pa nece... k'o agregat kad ti se pokvari... ako ne stanes i sacekas trenutak da ga napravis, nista od toga... al' ne shvataju to bas svi... ili, jos gore... kad vide da je necije obracanje interesantno vecini.. pa onda pokusavaju da imitiraju... glupost klasicna... no... stvar je u tome da pokusavam da kucam sa svim prstima... al' promasujem... kad naviknes na nesto... bzvz..

kucka je stigla... ja ne pripadam nijednom klanu... pa mi je palo na pamet... kucka... jel hoces ti da mi osnujemo drustvo japanskih ratnika? i da ga zovemo: 'djr'... ti budi direktor, ako 'oces... ja samo zelim da dobijem karate casove za dzabe... posto te pare, koje bi' ionako dao za casove, posle mogu da dam na muziku... nekako mi lapse... pa, kad popijem neku, da pokazujem svoje poteze tajanstvenih majstora te drevne vestine...

a ne... u pravu je skroz... mislim... kad covek nema granicu... i zasto je bila otvorena tema 'da li covek treba da zna da zadrzi neki nivo?'... kad neko pokusava da ispadne smesan... a pokusava na silu... pa gura... pa nece... k'o agregat kad ti se pokvari... ako ne stanes i sacekas trenutak da ga napravis, nista od toga... al' ne shvataju to bas svi... ili, jos gore... kad vide da je necije obracanje interesantno vecini.. pa onda pokusavaju da imitiraju... glupost klasicna... no... stvar je u tome da pokusavam da kucam sa svim prstima... al' promasujem... kad naviknes na nesto... bzvz..

Retko komentarisem tvoje postove, ali uglavnom su o.k.
Ovaj je 100% tacan.

pamte ovi forumashki dinosaurusi kako je nekad na forumu bilo veselo.
izgleda da su usput zaboravili, kako se i to veselje pretvorilo u druzzenje, a koje je zavrshilo sa zabadanjima nozzeva u ledja.
svejedno, ti dinosaurusi, sa uzdahom ponekad kazzu "eh kako je nekad bilo..."

svejedno, kako god da je bilo, raspalo se.
tako i mi.
nemamo vishe shta da kazzemo jedni drugima, nemamo chemu da se smejemo....
krenuli smo i boju za cinizam da biramo...

svejedno, ja ne odustajem. meni i dalje zabavno.

pamte ovi forumashki dinosaurusi kako je nekad na forumu bilo veselo.
izgleda da su usput zaboravili, kako se i to veselje pretvorilo u druzzenje, a koje je zavrshilo sa zabadanjima nozzeva u ledja.
svejedno, ti dinosaurusi, sa uzdahom ponekad kazzu "eh kako je nekad bilo..."

svejedno, kako god da je bilo, raspalo se.
tako i mi.
nemamo vishe shta da kazzemo jedni drugima, nemamo chemu da se smejemo....
krenuli smo i boju za cinizam da biramo...

svejedno, ja ne odustajem. meni i dalje zabavno.
:))))))

Back