RomaniaFan
Ističe se
- Poruka
- 2.036
Sećate se kako su košarkaše srpske dočekivali u Srbiji - kad je bila pobeda košarkaša svi u automobile i na ulice.
Ma ja ni ne pratim tenis,jako je dosadan sport,zato mi je uspeh kosarkasa bitniji...
Uspeh kosarkasa 1997,kad je Sale Djordjevic u poslednjim sekundama razbio nase najvece protivnike:
Otkad je pobeda u zadnjoj sekundi protiv realno mnogo slabijeg protivnika, uspeh? To je sramota koliko su loše odigrali tu tekmu. I mislim i da su nam i Litvanci i Grci i Rusi i Španci malo "veći" protivnici u basketu od komšija.
Što se tiče teme ne znam zašto se uopšte porede te dve stvare, nisu nikako merljive. Svaka čast Noletu ali košarka je ipak ovde sport br.1
Ne filozofiraj. Dosli su do finala i pobedili smo ih slatko ! Nije poenta koliko su jaki nego ko su. A i odkada su Hrvati slabi,pa igrali su u finalu sa cuvenim Dream Team-om...
Nije to bilo finale. To je bila grupna faza i bili su apsolutni autsajderi došli su tu sa podmlađenim timom bez NBA igrača.Mi sa druge strane smo bili na vrhuncu i bili smo br.1 Kakve veze ima njihova repka iz 92 sa onom iz 97? Od 95 do danas nisu stigli dalje od četvrtfinala u bilo kom takmičenju a i tose retko dešavalo. Daleko su oni od top repki u ovom sportu zadnjih 15 godina.
Ko sto vec jednom rekoh, ili se ovo neko zajebava ili je to ona budala koji i na njihovom forumu zajebavaju. Sta vidite od njega ignorisite, sem ako vam nije do zezanja.Bože kakva glupa tema.
Znaš li ti šta je Dream Team? Prvi tim u istoriji sastavljen od NBA igrača.
Ai čim su stizali do finala znači da su valjali ! ...
Ko sto vec jednom rekoh, ili se ovo neko zajebava ili je to ona budala koji i na njihovom forumu zajebavaju. Sta vidite od njega ignorisite, sem ako vam nije do zezanja.
Ko sto vec jednom rekoh, ili se ovo neko zajebava ili je to ona budala koji i na njihovom forumu zajebavaju. Sta vidite od njega ignorisite, sem ako vam nije do zezanja.
Nije to bilo finale. To je bila grupna faza i bili su apsolutni autsajderi došli su tu sa podmlađenim timom bez NBA igrača.Mi sa druge strane smo bili na vrhuncu i bili smo br.1 Kakve veze ima njihova repka iz 92 sa onom iz 97? Od 95 do danas nisu stigli dalje od četvrtfinala u bilo kom takmičenju a i tose retko dešavalo. Daleko su oni od top repki u ovom sportu zadnjih 15 godina.
...mama, koje dete više voliš??! Mama kaže: Ajd ne budali, volim vas oboje podjednako!
Što ga ti lupaš. Dream team sa pomlađenim sastavom u kojem su igraliPatrick Ewing iz NewYorkKnicksa, Larry Bird,Earvin "Magic" Johnson, Michael Jordan,Karl Malone,Charles BarkleyScottie Pippen, David Robinson.
Stvarno je to bila mlada i neiskusna reprezentacija.
Ta repka bi rasturila bilo koji sastav u ono vrijeme, a jedna mala Hrvatska je čak jedno vrijeme i vodila.![]()