Šta je važnije - nahraniti 600.000 gladnih ili napraviti aeromiting?

Da li je bitnije nahraniti gladne ili napraviti aero miting?

• Trebamo nahraniti gladne sramota je da neko danas gladuje u Srbiji

• Ma aeromiting je zakon a gladni nek se snadju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
gladni su glasali kako su glasali, sad su roblje, i neka se valjaju ispred vlade, za bolje i nisu

upravo tako!
stim sto bi ja svakog ko dodje pred vladu da mitinguje odma na sred ulice uhapsio, ta se pitanja resavaju na izborima zaokruzivanjem , a ne da kompletan kragujevac glasa za g-17 , a onda isti ti prave demonstracije u centru beograda,protiv vlade srbije i njenih poteza :dontunderstand: neki red mora da se zna....

upravo tako!
stim sto bi ja svakog ko dodje pred vladu da mitinguje odma na sred ulice uhapsio, ta se pitanja resavaju na izborima zaokruzivanjem , a ne da kompletan kragujevac glasa za g-17 , a onda isti ti prave demonstracije u centru beograda,protiv vlade srbije i njenih poteza :dontunderstand: neki red mora da se zna....
Крагујевац је гласао за Г-17 захваљујући Млађиним обећањима ... фијат, мерцедес, фолкваген ... покретању заставе, упошљавању великог броја људи ....

Када не радиш, немаш посла, таква обећања ти дођу као мелем на рану. А Крагујевац одавно зову ''долина глади''. Е, тим гладнима треба трачак светлости, нада, сламка спаса ...

У праву си - неки ред мора да се зна. Редно је да Млађа поднесе рачуне ... и сноси одговорност, за лаж, превару, обману ... помоћу којих се дочепао цензуса и ушао у власт. А тамо ради шта хоће, условљава, уцењује, сав новац у рукама његове странке годинама .... и лапа ли лапа.

Ja Kragujevčane ne krivim. Prvo i najvažnije - sve laži koje su izgovorene u kampanji od strane Dinkića direktno su se odnosile na dobrobit građana Kragujevca a i opšte je poznato da u manjim gradovima često pobeđuje neki lokalni kandidat koji zna sve živo i dobro laže (Palma, Velja, Verko i sl). Uostalom, protivkandidat je bila Nataša Jovanović tako da je verovatno i faktor očajavanja uticao da se glasa za Verka.

P.S. Od kad je on G17+, zar nije to stranka Zajedno za Šumadiju?

Крагујевац је гласао за Г-17 захваљујући Млађиним обећањима ... фијат, мерцедес, фолкваген ... покретању заставе, упошљавању великог броја људи ....

Када не радиш, немаш посла, таква обећања ти дођу као мелем на рану. А Крагујевац одавно зову ''долина глади''. Е, тим гладнима треба трачак светлости, нада, сламка спаса ...

У праву си - неки ред мора да се зна. Редно је да Млађа поднесе рачуне ... и сноси одговорност, за лаж, превару, обману ... помоћу којих се дочепао цензуса и ушао у власт. А тамо ради шта хоће, условљава, уцењује, сав новац у рукама његове странке годинама .... и лапа ли лапа.

to mene ne interesuje, zasto su oni i za koga glasali... ako niko nema digitron u ruci,i ne moze da pomnozi 4 miliona sa 1000 evra i vidi da nema teoretske sanse da toliko dobije za akcije,to je njegov problem,i ja uopste ne ulazim u njegov sud, njegov glas njegovo pravo. Ali da onda isti taj, dodje i meni pravi saobracajni kolaps,e to se ne moze trpeti.

a Mladja nema za sta da odgovara, osim ako se ne dokaze da je negde nesto ukrao,a nece... On je koristio u kampanji legitimna sredstva (lazna obecanja) ona su kod ljudi prosla,i ja to postujem... sledeci put pamet u glavu,ali sada da se sece nekom glava sto je pricao ono sto je narod hteo da cuje, to je varvarstvo. Sledeci izbori nova sansa,a ne da se pred skupstinom sa ciglom u ruci menja vlast.

to mene ne interesuje, zasto su oni i za koga glasali... ako niko nema digitron u ruci,i ne moze da pomnozi 4 miliona sa 1000 evra i vidi da nema teoretske sanse da toliko dobije za akcije,to je njegov problem,i ja uopste ne ulazim u njegov sud, njegov glas njegovo pravo. Ali da onda isti taj, dodje i meni pravi saobracajni kolaps,e to se ne moze trpeti.

a Mladja nema za sta da odgovara, osim ako se ne dokaze da je negde nesto ukrao,a nece... On je koristio u kampanji legitimna sredstva (lazna obecanja) ona su kod ljudi prosla,i ja to postujem... sledeci put pamet u glavu,ali sada da se sece nekom glava sto je pricao ono sto je narod hteo da cuje, to je varvarstvo. Sledeci izbori nova sansa,a ne da se pred skupstinom sa ciglom u ruci menja vlast.

Pa za koga je trebalo da glasaju? Za retardiranu Natu ili Slavicu Đukić? To su bili protivkandidati :eek:

Ja Kragujevčane ne krivim.
Си сигуран :think: Па што онда написа ово?
upravo tako!

Pitanje je jasno molim glasajte .

Nebuloza i demagogija koja se retko viđa. Enchi ti već lepo reče, a evo da i ja postavim pitanje:
- Šta je važnije: kupiti automobil ili nahraniti X ljudi tim parama?

Nije za očekivati da se shvati nebuloza same teme, kao ni ono što je usledilo, te odoh da ne sačekam neki blentav odgovor i obolim od nečega. :bye:

Pa za koga je trebalo da glasaju? Za retardiranu Natu ili Slavicu Đukić? To su bili protivkandidati :eek:

Zasto mislis da je neko retardiran ? pa tom gradu treba za pocetak samo neko ko nece krasti,i nece se ugradjivati u sve zive javne nabavke tendere,i ostale malverzacije. Ne treba nikakva svemirska nauka da bi se vodio grad....
znas sta su ''retardirani'' radikali uradili od novog sada za jedan mandat ? od tada je grad lep,sredjen,nigde nema rupice, izgradilo se ili zapocelo dosta novih bulevara, skola, sredjeni su platoi, uveden red u sup i ostale birokratske institucije koje izdaju papire (koliko se moglo) i to je za jedan mandat dosta,da svako toliko uradi, bilo bi odlicno.... I uopste me posle toga ne interesuje,dali je neko retardiran ili ne.

После битке сви генерали су паметни.

Сада може да се прича о акцијама, дигитронима и множењу. Али, када је кренула та прича, овај сиромашан народ је видео неку пару .... понадао се. Неко да омогући себи лечење, операцију, неко да омогући својој деци школовање, факултет .... многи да да бар мало реше основне животне проблеме. Са сиротињом је најлакше манипулисати.

И докле год је у Србији лаж ''легитимно право'' у кампањи (без икаквих консеквенци), дотле ће бити овако, и још горе ... и треба ! Чему онда избори, каква је њихова сврха? А уз то се после избора формирају 'чудесне' коалиције. Избори су потпуно обесмишљени. Зато је сваки пут све мања и мања излазност гласача 30, 40%. Зар то не говори да су се овом народу смучили и политика и наши политиканти?
tu provinciju tek treba yebati 10 puta vishe jer su oni uporishte zutih
pa u beogradu misli da su vec zreli za pucanje al ih ta stoka drzi iznad ovde
forestlendi i ostali srpski manchesteri
А онда та 'стока' из провинције дође у двомилионски Београд и смакне Милошевића.
И та 'стока' ће и овога пута доћи и смакнути жуте ... не брини.

Zasto mislis da je neko retardiran ? pa tom gradu treba za pocetak samo neko ko nece krasti,i nece se ugradjivati u sve zive javne nabavke tendere,i ostale malverzacije. Ne treba nikakva svemirska nauka da bi se vodio grad....
znas sta su ''retardirani'' radikali uradili od novog sada za jedan mandat ?

Ili se ne razumemo ili namerno izvrćeš moje reči ;) Nisam rekla i ne mislim da je neko retardiran zato što je radikal niti tvrdim da su svi radikali retardirani - daleko od toga, ima tu prepametnih ljudi. Pričam o jednoj određenoj osobi koja je bila kandidat za gradonačelnika Kragujevca u trenutku kada je Verko pobedio. ;)

Maja Gojković je pametna i sposobna žena i sasvim korektno je vodila Novi Sad. Nemam ni želju a ni nameru da to osporim ali ovde ne pričamo o Maji i njenim kvalitetima već o Nataši. Ona sigurno jeste poštena i sigurno ima dobre namere ali nažalost ima IQ kao prosečno morsko prase.

Slažem se da nije isto voditi grad u provinciji i svemirsku stanicu ali pored dobre volje i želje mora da postoji barem elementarna sposobnost ... Nataša Jovanović nije sposobna ni da vodi klub sakupljača salveta i toga nisam svesna samo ja kao demokrata već i ogroman deo radikalskog biračkog tela. Njoj svaka čast na poštenju, kao osobu je veoma cenim, ali kao političar ima još mnogo da se trudi da se dokaže jer je ovo do sada postignuto uradila po raznoraznim osnovama ali nikako ne na pamet i sposobnost ;) Ako je lopov Verko uspeo da pobedi pored nje poštene onda to samo znači da je imala lošu kampanju i da nije znala na šta da puca da pridobije poverenje tih njenih dole u Kragujevcu.

Ako je lopov Verko uspeo da pobedi pored nje poštene onda to samo znači da je imala lošu kampanju i da nije znala na šta da puca da pridobije poverenje tih njenih dole u Kragujevcu.
Или то значи да није умела да лаже и маже као мајстор Верко.
Још је она зелена за тај 'занат'. Ако жели да придобије поверење њених доле у Крагујевцу, под хитно да иде на убрзани курс код професора Верка.

Или то значи да није умела да лаже и маже као мајстор Верко.
Још је она зелена за тај 'занат'. Ако жели да придобије поверење њених доле у Крагујевцу, под хитно да иде на убрзани курс код професора Верка.

Veruj mi - dobar marketing nije ništa spram dobrog anti-marketinga ;) :mrgreen:
Ne mislim da je trebalo da laže, verovatno i ne ume a nema ni potrebe ... samo je trebala da im otvori oči i objasni ko je dotični Verko i kakve rezultate ima (tj. nema) iza sebe, kao što nam je u saradnji sa stranačkim kolegama tako lepo objasnila ko je i šta je Toma da mi u životu neće pasti na pamet da pomislim da ga negde zaokružim.

Veruj mi - dobar marketing nije ništa spram dobrog anti-marketinga ;) :mrgreen:
Ne mislim da je trebalo da laže, verovatno i ne ume a nema ni potrebe ... samo je trebala da im otvori oči i objasni ko je dotični Verko i kakve rezultate ima (tj. nema) iza sebe, kao što nam je u saradnji sa stranačkim kolegama tako lepo objasnila ko je i šta je Toma da mi u životu neće pasti na pamet da pomislim da ga negde zaokružim.
Ако после и толико година празних новчаника у овој Верковој демократији, треба некоме да отвара очи ... онда ти 'слепци' и не заслужују благодет звану - вид.

Ако после и толико година празних новчаника у овој Верковој демократији, треба некоме да отвара очи ... онда ти 'слепци' и не заслужују благодет звану - вид.

Ne prate svi politiku ... nažalost, ozbiljno je prati premalo ljudi a svi misle da sve znaju. Ti ljudi u Kragujevcu kojima je najteže su ljudi koji su radili u Zastavi, koji nemaju neku naročitu stručnu spremu i verovatno nisu previše zainteresovani za politiku i političare - oni hoće da im bude bolje i to je to. I onda dođe jedna bitanga kao što je Verko, obeća kule i gradove, i ljudi kojima je već svega preko glave uzmu i zaokruže. Da im je Nataša isto tako jasno i glasno pobrojala šta sve ima od nekretnina drugi kandidat i kakve šeme organizuje dok oni nemaju za osnovne potrebe možda bi bio drugačiji ishod. Ali nije tu kriva lično ona već budala koja se setila da je istovremeno gura u kampanju za republičke i za lokalne izbore.
I da je pobedila - ne bi ništa uradila jer 1) priglupa je i slabo kapira sve vezano za ekonomiju i poslovanje 2) ne bi uspela nikako da sarađuje sa demokratskom vlašću na nivou republike 3) totalno je pukla od raspada stranke i praktično je neupotrebljiva za ozbiljnu saradnju jer se opterećuje glupostima.
Sve u svemu - Kragujevčani ovaj put nisu imali koga da izaberu a da im to koristi. :neutral:

Vidiš, Tihi, postoji nešto što se zove Vlada. A to nešto ima 20 i kusur ministarstava. A svako od tih ministarstava ima nadležnosti i budžet. Nikada do sada se nije desilo da ministarstvo odbrane koristi budžet za podmirivanje socijalnih potreba građana. Za to su odgovorni ministarstvo rada i socijalne politike kao i svi koji utiču na ekonomske mere (min. ekonomije, finansija i guverner) i donekle ministarstvo trgovine. To što 600.000 ljudi živi u bedi nije problem ni Šutanovca ni njegovog ministarstva a još manje Tadića kog ti patološki mrziš pa ga guraš u svaku čorbu :D

Ministar na kraju određenog perioda mora da podnese premijeru izveštaj o radu i Šutanovac je dužan da radi sa parama koje su mu date bez obzira na to što bi te pare mogle da se upotrebe za nešto bolje. Ako imaš problem sa alokacijom sredstava po ministarstvima onda zapravo imaš zamerku na budžet jer u budžetu stoji koliko kome ide. A zna se ko ga je izglasavao ...

a koji ce qurac srbiji sa 7 miliona stanovnika 25 ministarstava kad drzave nase velicine nijedna nema preko 12-13 ?

ko sto rece misoni sto tim parama nije kupljeno nesto novo od naoruzanja nego je to sprcano na cirkusku predstavu zvanu aeromiting ?

dok u srbiji 600.000 ljudi gladuje?

zasto se onda ne smanji budzet ministarstva odbrane i poveca budzet ministarstva za socijalno staranje?

Ne mora ali to pod pretpostavkom da ima višak para pa ih daje za pametniju svrhu. On nema višak nego pare umesto da te pare da na nešto neophodno (čega ima koliko hoćeš) baca na gluposti. To je suština priče i suština teme - Šutanovac u svom resoru loše rukuje parama i razbacuje se da demonstrira nepostojeću silu a to je odgovost isključivo njega kao lošeg ministra, eventualno premijera koji ima mogućnost da uvidom u njegov rad shvati da ima posla sa diletantom i smeni ga a nikako ne Tadića koji, osim što je predsednik stranke u kojoj je Šutanovac i što mu je kum, kao predsednik nema nikakve veze sa funkcijom ministra.

daj bre sta glumis neku naivnost , kakav cvetkovic kad je sve ovo odgovornost tadica i kad je on jedina figura koja se pita u ovoj vlasti , jednako kao sto je Milosevic bio 90tih taj koji je odlucivao , tako danas jedini koji odlucuje je Diktator Tadic

Цветко не сме да промени ни фикус и филадендрон у својој канцеларији.
Где црни кукакавац да смени Шутка маршала ?!

haha upravo tako :hahaha:

11.jpg

08.jpg

11.jpg

Nebuloza i demagogija koja se retko viđa. Enchi ti već lepo reče, a evo da i ja postavim pitanje:
- Šta je važnije: kupiti automobil ili nahraniti X ljudi tim parama?

Nije za očekivati da se shvati nebuloza same teme, kao ni ono što je usledilo, te odoh da ne sačekam neki blentav odgovor i obolim od nečega. :bye:

znaci za tebe je nebulozno nahraniti 600.000 gladnih i treba ih pustiti da crknu od gladi

medju tih 600.000 gladnih je i 150.000 dece

vidim veliki si humanista i filantrop :think:

Back