sta je vama zenama ?!?!?

Meni nikako nije jasno zbog čega bi neko morao da na iskrenost odgovori iskrenošću? Šta, kao, devojku startuje neki mamlaz koji joj se ne dopada, kaže joj nešto iskreno i ona mora da padne na dupe a da pre toga obavezno zauvek pokloni srce prelepom i nadasve otvorenom strancu? Bezveze.

ma danasnji muskaraci su toliko nezni da i kada ga odbijas to moras da uradis nezno da mu ne bi povredila osecanja....

ma ko koga ovde laze?

kako se dobri frajeri nikad ne zale na takve stvari?

pa stvarno covek,mozda si ruzan...sta znam...

majcheki:
Zašto misliš da neko čezne da mu neko drugi priđe i izjavi sve najlepše? I zašto posle ovakve uvodne rečenice postavljaš pitanje zbog čega se na iskrenost ne odgovara iskrenošću? Eto ti odgovora - u dva pitanja :lol: :lol: :lol:

"ne veruj onom ko ti mnogo laska
jer mu je duša
'rapava ko daska"
:P
Ršum - Sarrah Kay album sa sličicima, u vlasništvu pitomih kućanica diljem postojbine :)

Betty:
"ne veruj onom ko ti mnogo laska
jer mu je duša
'rapava ko daska"
:P
Ršum - Sarrah Kay album sa sličicima, u vlasništvu pitomih kućanica diljem postojbine :)

Prvo treba da definišete šta je to laskanje. Ako je to priča o nečemu što ne postoji, naravno da ne treba da mu verujete. Ali ako neko samo lepo priča o onome što vidi, možda je laskanje upućeno nekome kome je 'duša rapava ko daska' :P

GlasNick:
Meni nikako nije jasno zbog čega bi neko morao da na iskrenost odgovori iskrenošću? Šta, kao, devojku startuje neki mamlaz koji joj se ne dopada, kaže joj nešto iskreno i ona mora da padne na dupe a da pre toga obavezno zauvek pokloni srce prelepom i nadasve otvorenom strancu? Bezveze.
ljudi su poceli da se udaljavaju od teme!
Ma nekazem da se treba zbog iskrenosti pokloniti i telo i dusu nekom nepoznatom!
Na kraju krajeva takvo ponasanje je skolski primer jednog od najstarijih zanata.
(nemogu verovati da moram ovoliko detaljisati - ovo se ne odnosi samo na tebe GlasNick)

Znas nekoga vise od mesec dana i vidjate se bar dva puta nedeljno, cujete se zahvaljujuci mobilnim telefonima koliko hocete, ti mu/joj kazes sta imas i onda najcesce nastupa "vozanje". E sad pitanje je jednostavno! Zasto se nemoze lepo reci "DA" ili "NE"

Ja sam uvek iskrena. Pridje kaze nesto lepo, ako mi se dopadne i on i njegova izjava super ok nasli smo se, ako mi se ne dopadne... decko zao mi je takva i takva je stvar.
A gotivim i neke neobicne prilaze, bilo da se upozna sa tobom ili kasnije, posle par dana upoznavanja da ti na neku novu foru da do znanja da mu se svidjas.

Uvek je bilo pogresnis i sa jedne i sa druge strane, a iskompleksiranih, samozivih egoista takodje.. na svakom koraku, i bas mije zao kad ok devojka naleti na budalu a i obrnuto naravno.

boom94:
Znas nekoga vise od mesec dana i vidjate se bar dva puta nedeljno, cujete se zahvaljujuci mobilnim telefonima koliko hocete, ti mu/joj kazes sta imas i onda najcesce nastupa "vozanje". E sad pitanje je jednostavno! Zasto se nemoze lepo reci "DA" ili "NE"

Vrlo je prost odgovor: ZENE CAST IZUZECIMA i ja sam zena

Ama ljudi to ide i iz kuce, i skole, vaspitanje, drustvo, muzika, tv.........
Duboki su koreni posebno u nasim krajevima.

Kompleksi, isfrustriranost od predhodne veze... ma ko zna sta jos

Ja se trudim da i pored svega i svih budala koje sam upoznala ostanem OK. Tako bi trebali svi ili bar ko moze i ko hoce. Da spoznaju svoje greske, mane i svoj karakter, pa ako im je stalo, neka pocnu da rade na tome da poprave to kod sebe.
BITI DOBRICA to je sad in.

Vragolasta Amfibija:
ma danasnji muskaraci su toliko nezni da i kada ga odbijas to moras da uradis nezno da mu ne bi povredila osecanja....

ma ko koga ovde laze?

kako se dobri frajeri nikad ne zale na takve stvari?

pa stvarno covek,mozda si ruzan...sta znam...

Pa nista, ako ne znas onda se cujemo na nekoj drugoj temi. Ovo je za one koji bi mi imali nesto da kazu, a ako ti ne znas onda cu prihvatiti da i ti ne spadas u ovaj stereotip o kojem sam pricao.
Nema veze da li sam ruzan ili fensi k`o bred pit (izvinjavam se uvredjenim devojkama :-) ). ovo sto sam pitao nije samo moje iskustvo nego je to iskustvo i mnogo lepsih i mnogo ruznijih od mene samo sam, eto, ja dosao ovde pa postavio ovu temu. Veruj mi, sa tim pristupom su lose prolazili svi od reda (ove koje ja znam), a ima tu i lepih i ruznih, dobrih i losih, bogatih i siromasnih... Pa mi stvarno nije jasno o cemu se radi.
U pravu si za ovo da su danas muskarci maksimalno nezni. Valjda uticaj PINK-a, ali veruj mi nece se nijedan baciti sa mosta ako ga odbijes (valjda se nece baciti :-) )

evi:
Ja sam uvek iskrena. Pridje kaze nesto lepo, ako mi se dopadne i on i njegova izjava super ok nasli smo se, ako mi se ne dopadne... decko zao mi je takva i takva je stvar.
A gotivim i neke neobicne prilaze, bilo da se upozna sa tobom ili kasnije, posle par dana upoznavanja da ti na neku novu foru da do znanja da mu se svidjas.

Uvek je bilo pogresnis i sa jedne i sa druge strane, a iskompleksiranih, samozivih egoista takodje.. na svakom koraku, i bas mije zao kad ok devojka naleti na budalu a i obrnuto naravno.

******, NEMOGU DA VERUJEM!!! Evi pa ti si treca koja je prihvatila pricu i shvatila o cemu je rec bez dodatnih objasnjavanja. Svaka cast!!!!!
O tome i pricam, a ja mislim da je to sto, kazes da radis, ispravno ponasanje. Tvoje je da razmotris ponudu, a na toj drugoj osobi da prihvati potraznju - bukvalno tako.
Moje simpatije

boom94:

Aaaaa. To je pitanje :idea: što ne kažeš... Valjda zato što neke žene vole da voze. Ne sve, srećom. Pa onda, ako se već nadješ na suvozačevom mestu, što je onda ti lepo ne pitaš da prestane sa vožnjom, jer ti se povraća od toga?

GlasNick:
Prvo treba da definišete šta je to laskanje. Ako je to priča o nečemu što ne postoji, naravno da ne treba da mu verujete. Ali ako neko samo lepo priča o onome što vidi, možda je laskanje upućeno nekome kome je 'duša rapava ko daska' :P

laskanje je preterivanje i veličanje nečijih osobina/rada/ugleda zarad nekog cilja, počneš od onoga što jeste, pa naduvaš sujetu do yaya i eto.
E, to je super, ali kaže Ršum da ne treba da MNOGO laska. Nem ato veze sa komplimentima, naravno.
Bad mannor for bad people, indeed.

Stojim iza toga sto sam rekla.
Odlutacu od teme malo: imam dva kuma, to su mi najbolji prijatelji i samo prijatelji jos iz skole. Sta su oni meni sve pricali da su dozivljavali od devojaka, ja sam se zgrozavala iako sam i ja u nekim godinicama umela da budem losa... ali to je bilo strasno. A njih dvopjica potpuno razliciti tipovi. Nebitno znaci, jedan lep, drugi ruzan, jedan ima kintu, drugi ne, jedan dobrica, drugi losa ......... obojica su doziveli bas neke glupe situacije....
Ja imam drugarice koje su u dugim vezama a neke su i udate, i ako one nisu OK naravno da ih pljujem, i kazem sta imam, mogu da se ljute koliko hoces..... odmah komentarisu na cijoj si ti strane... pa sestro ako si skot prema njemu a on ok naravno da sam na njegovoj.

SAVET: bezi od njih ko djavo od krsta, nikad se nece takve promeniti.

Betty:
laskanje je preterivanje i veličanje nečijih osobina/rada/ugleda zarad nekog cilja, počneš od onoga što jeste, pa naduvaš sujetu do yaya i eto.
E, to je super, ali kaže Ršum da ne treba da MNOGO laska. Nem ato veze sa komplimentima, naravno.
Bad mannor for bad people, indeed.

Aaaaaaaaaaaaaa... Fala :)

Znači, mogu da dajem komplimente, samo da ne laskam. U stvari, ima to smisla. Žena može da se pobuni sa 'nemoj da mi laskaš' ali ne može sa 'nemoj da mi komplimentišeš' :) zato što nema razloga da se buni zbog komplimenata. Viš ti to...

U stvari, samo da ne preteruješ :lol: I da nemaš očigledne zadnje namere koje ti daju pogon za tu društvenu igru
Među nama - NIKO nije imun na laskanje :) Vrlo ćemo lasno poverovati da smo stvarno takvi najsuper i sve to :P (dok se ne opečemo, tad postajemo oprezni)

GlasNick:
Aaaaa. To je pitanje :idea: što ne kažeš... Valjda zato što neke žene vole da voze. Ne sve, srećom. Pa onda, ako se već nadješ na suvozačevom mestu, što je onda ti lepo ne pitaš da prestane sa vožnjom, jer ti se povraća od toga?
Sta si ti, neki šeret ili šaljivdžija? :-) :-) :-) :-) :-)
Ma slazem se sa tim nego neke ribe bas znaju da ga daju po gasu da ti nemas vremena da joj kazes da ti se povraca od toga pa joj se onda ispovracas u "kola" i onda si ti ovakav i onakav, a sve zbog toga sto nije znala da kaze "DA" ili "NE" sa cime se vracamo na temu. U principu sam pomislio da ce se javiti neke zene koje vole da vozaju pa da podele sa nama lepote te strasti.

evi:
Stojim iza toga sto sam rekla.
Odlutacu od teme malo: imam dva kuma, to su mi najbolji prijatelji i samo prijatelji jos iz skole. Sta su oni meni sve pricali da su dozivljavali od devojaka, ja sam se zgrozavala iako sam i ja u nekim godinicama umela da budem losa... ali to je bilo strasno. A njih dvopjica potpuno razliciti tipovi. Nebitno znaci, jedan lep, drugi ruzan, jedan ima kintu, drugi ne, jedan dobrica, drugi losa ......... obojica su doziveli bas neke glupe situacije....
Ja imam drugarice koje su u dugim vezama a neke su i udate, i ako one nisu OK naravno da ih pljujem, i kazem sta imam, mogu da se ljute koliko hoces..... odmah komentarisu na cijoj si ti strane... pa sestro ako si skot prema njemu a on ok naravno da sam na njegovoj.

Drago mi je da imas ta dva drugara (kuma), Verovatno ti je onda SKROZ jasno o cemu sam hteo da se razvije diskusija.
Pa cestitaj im u moje ime ako se nisu poceli bojati zena.

(za duhovite forumase: ne, ne, ne ova zadnja recenica ne znaci da se ja bojim zena, da sam gey i sl. nego znaci upravo to sto pise)

evi:
Vidis, citao sam na brzinu pa sam ovo zadnje preskocio!
Znas kako mi je pala na pamet ova tema? Razmisljao sam o celom tom odnosu izmedju muskarca i zene i po ko zna koji put sam dosao do zakljucka da je najbitnija iskrenost i kompromis za nesto stabilno i kvalitetno. Razlog za ta razmisljanja? Pa vezano je za tvoj savet, ali nije za FORUM - intimna stvar koja podleze cenzuri.
Slazem se sa tobom. Posto se podrazumevaju ljudi od preko 23-25 godina moze se slobodno reci da se nikada nece promeniti.

boom94:
Sta si ti, neki šeret ili šaljivdžija? :-) :-) :-) :-) :-)
Ma slazem se sa tim nego neke ribe bas znaju da ga daju po gasu da ti nemas vremena da joj kazes da ti se povraca od toga pa joj se onda ispovracas u "kola" i onda si ti ovakav i onakav, a sve zbog toga sto nije znala da kaze "DA" ili "NE" sa cime se vracamo na temu. U principu sam pomislio da ce se javiti neke zene koje vole da vozaju pa da podele sa nama lepote te strasti.

Šeret :lol: Lepše zvuči :)

Možda onda treba da budeš Džems Bond, da stisneš zube, otvoriš vrata i pri brzini od 80 na sat iskočiš napolje. Onda ustaneš, poližeš rane, otreseš prašinu i ponovo na put. Dok ne kupiš svoja kola. E, onda ćeš da budeš Fandjo :) i da im vratiš vožnju, mamicu im njihovu biovladarsku :lol:

GlasNick:
Šeret :lol: Lepše zvuči :)

Možda onda treba da budeš Džems Bond, da stisneš zube, otvoriš vrata i pri brzini od 80 na sat iskočiš napolje. Onda ustaneš, poližeš rane, otreseš prašinu i ponovo na put. Dok ne kupiš svoja kola. E, onda ćeš da budeš Fandjo :) i da im vratiš vožnju, mamicu im njihovu biovladarsku :lol:
Ma meni se cini da su problem spanske serije, feminizam i PINK. Pa to je strasno sta se sve desilo u musko-zenskim odnosima otkako je usao zapad (spanske serije, feminizam i PINK) na ove prostore.
Secam se (ne iz svog iskustva nego iz iskustva starijeg brata) kako je ranije bilo, pa ovo ninasta ne lici. :-(

boom94:
Zasto ceznete da vam neko pridje i izjavi sve najlepse (tako prica ogroman broj zena), a kad to neko uradi onda je jednostavno najeb** od najrazlicitijih varijanti "kaljenja" (zagrevanje pa hladjenje).
Zar se nemoze pregaziti ego i na iskrenost odgovoriti iskrenoscu? Ako ti neko kaze da mu je stalo do tebe (na bilo koji nacin: veza, sex ...), zasto je problem da se jednostavno odgovori na ponudu sa najobicnijim DA ili NE? I zasto je rezultat necijeg otvaranja u najblazem obliku siguran promasaj, a neretko i apokalipsa?

Ovo pitanje mi se namece zadnji period jer imam dosta drugara koji su pokusali takav prilaz i nijedan nije nista uradio. Necu da kazem da ja nisam pokusao tako. Jesam, ali sam prosao isto kao i oni.

I MOLIM VAS!!!!!! Ako cete iznositi neke tvrdnje koje nemaju veze sa pamecu, sakrivene iza kilometara zica, onda bolje nemojte nista ni pisati !!

AJMO SADA, PALJBA PO MUSKARCIMA :-) :-) :-) :-) :-)
(iskreno se nadam da cu dobiti iskrene odgovore)
Ma daj desav se to mnogo vise zenama. ja krenem onak iskreno, on gleda kako ce da te izmaltretira....i na kraju nista, ljudi ne vole iskrenost, zar nisi to shvatio....cim kazes nesto iskreno, on konta ili si glupa,ili ocajna, ili laka, ili.....ili...Mislila sam da sa godinama prestaje potreba da se igrice igaju, ali ne moras da budes player do kraja,,,,

zamisli:
Ma daj desav se to mnogo vise zenama. ja krenem onak iskreno, on gleda kako ce da te izmaltretira....i na kraju nista, ljudi ne vole iskrenost, zar nisi to shvatio....cim kazes nesto iskreno, on konta ili si glupa,ili ocajna, ili laka, ili.....ili...Mislila sam da sa godinama prestaje potreba da se igrice igaju, ali ne moras da budes player do kraja,,,,
Ja sve NECU da verujem da je to tako, ali skoro sve oko mene, govori da je to tako kao sto ti kazes.
Vec sam ranije rekao da shvatam poziciju zene kad izadje u grad - skoro pa ste rangirane po kvalitetu, pa vam je takav i rejting:
a la "Natasa Bekvalac" - 50kg ovcijeg MESA
a la "Jelena Karleusa" - 60kg teleceg MESA
.... cifre su uzete proizvoljno :)

Kad vidim sta rade ove moje drugarice kad trebaju da izadju meni ih dodje nekako zao, al` dobro, njihova stvar.

Back