- Poruka
- 285.878
Veća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?
Manja plata, više slobodnog vremena, ali kako godine idu, ja nemam ni veliku platu, ni slobodno vreme kao nekada.Veća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?
potpisujem..mada mi je slobodno vreme sve bitnijeAko od te manje plate mogu da priustim pristojan zivot i sve sto mi je potrebno, biram manju platu. Ako ne mogu, sta mi vredi slobodno vreme, potreban mi je novac.
Bolji posao, pa veca plata i vise slobodnog vremena...Veća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?
Ovo. Šta mi znači veća plata ako nemam vremena da uživam u njoj. Možda sam hedonista, ali...Слободно време дефинитивно. Изеш новце ако немаш времена.
Људи су различити...Ovo. Šta mi znači veća plata ako nemam vremena da uživam u njoj. Možda sam hedonista, ali...
Odgovara poslodavcima.Има она фора када Црногорац седи и пеца. Дођу Немци и питају га зашто не узме мрежу, па вишак рибе прода, па скупља и купи чамац, па полако бродић и још некога запосли и онда у миру ужива и пеца.
- Ја и сада уживам и пецам.
Е, тај рад![]()
Сви ми можемо да радимо 2-3 посла. И боље зарадимо. Некоме то и одговара. Мени не. Више ми значи време. Да ли ћу купити скупу торбу или неку можда и половну а очувану, свеједно ми је.
Nekad su se kuće pravile godinama. Sve lagano i postepeno. Sad sve mora odmah. Strpljenja nema nigdje.Odgovara poslodavcima.
Nekada su radili samo očevi, pa su uspevali da sagrade kuću i školuju decu.
Posle su počele da rade i majke da bi dobile isti rezultat, sagrade sa mužem kuću, školuju decu.
Sada i očevi i majke rade po dva posla, a mogu da kupe telefone i laptopove deci, ali da sagrade kuću, ni u ludilu.
Pod B.Veća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?
ne da može , vec je to idealno i prihvatljivoveca plata i vise slobodnog vremena..jel moze tako?
Veća plata i više slobodnog vremena.Veća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?
Kako god da okreneš, moraš da radiš i bivaš onesposobljen za bilo šta kad dodješ kućiVeća plata a manje slobodnog vremena ili manja plata a više slobodnog vremena?