Šta je uzbudljivije, ono što je u gaćama, ili ustima !?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Pre neki dan pročitah jedno zanimljivo istraživanje, to jest anketu, gde se na uzorku od nekoliko hiljada ispitanika medj' ženskim rodom, njih 60 % izjasnilo, da ih više uzbudjuje jezik kao organ koji im dzara po ribi, no ona stvar koju svi kod nas zovu glup si ko : kur.c !~!!
Dakle, samo 40 % ženskog roda više voli njega, no jezik.
A ovde se izgibe na temama koliki treba da bude on u dužini, da bi bio to što se očejuje od njega,?

Poslednja izmena:
Pre neki dan pročitah jedno zanimljivo istraživanje, to jest anketu, gde se na uzorku od nekoliko hiljada ispitanika medj' ženskim rodom, njih 60 % izjasnilo, da ih više uzbudjuje jezik kao organ koji im dzara po ribi, no ona stvar koju svi kod nas zovu glup si ko : kur.c !~!!
A ovde se izgibe na temama koliki treba da bude on u dužini, da bi bio to što se očejuje od njega,?

Uh pa ja sa ih izludjivo samo recima da se prime nisam moro ni prste cak koristim

kod mene 90 posto uzbudjenja je zbog ku*ca, 10 posto zbog jezika...

Ne mogu da generalizujem, ali u mom slucaju to definitivno nije tacno.
Koliko ja znam, vecina zena radije pruza oralni sex, nego sto uziva u istom, kada muskarac njoj pruza...
iz prostog razloga sto taj orgazam za neke zene nije dovoljno jak...mlitav i kilav...znaci, nula u poredjenju sa orgazmom prilikom sexualnog odnosa...
dok muskarcima je orgazam putem oralnog sexa isti, u nekim slucajevima i bolji.

Ne mogu da generalizujem, ali u mom slucaju to definitivno nije tacno.
Koliko ja znam, vecina zena radije pruza oralni sex, nego sto uziva u istom, kada muskarac njoj pruza...
iz prostog razloga sto taj orgazam za neke zene nije dovoljno jak...mlitav i kilav...znaci, nula u poredjenju sa orgazmom prilikom sexualnog odnosa...
dok muskarcima je orgazam putem oralnog sexa isti, u nekim slucajevima i bolji.

Sve je rečeno.
Je l može ključić?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back