Šta je u stvari romantika

Evo sta je meni na pr nesto sto me ohladi.
Mnoge zene se uzbude van seksualnog konteksta. Na pr od osecaja povezanosti i poverenja kroz razgovor o necemu sto nema veze konkretno sa seksom, vec osecanjima. Senzibilitet. Meni je to super, ali ako nemam seksualni kontekst ohladjen sam seksualno, kao da smo drugari a ne intimni. I onda dodje do iznenadjenja u smislu: sta ti bi. A volim da pustim nju da i ona dodje do toga, ne da crtam.
 
...ako osjetis da joj se svidjas
nije tesko da zajedno krenete od najdaljih krugova
pa sve blize
ne smije osjetiti tvoju pohotu
i mjerkanje njene vanjstine
obratiti paznju o njenim losim iskustvima
i nenametljivo nametati stav
da je tako nesto za tebe strano
muziku, rijec ili oblik zabave
moras je provaliti...
PS.
...to je samo,-Uvertira...
 
Ha! Jedini primer kad sam htela da budem romantična je kad sam na sastanak sa dečkom ponela kesicu čokoladnih loptica koje bih inače rado pojela sama - imale su i ime... I ispostavilo se da taj momak misli da se preko čokolade "vrača". "Smiley", da, tako su se zvale! "Smiley" su bile, bar po mom mišljenu, mnogo ukusnije od Raffaello ili Rocher kuglica.
Ne samo da sam omiljeni dezert mislila da ustupim tom-njemu, nego sam ispala i neka vračara, veštica. Okay!!!:klap:
Koji šaban jbt! :hehe:
 
Za mene jedan od lepših prizora romantike,...pre više godina zadesila sam se sa porodicom u jednom restoranu gde smo jeli.
Za stolom preko puta sedeli su momak i devojka (pretpostavljam da to jesu) i delili jednu porciju sladoleda. Ostao mi je taj prizor tako urezan u sećanje. Bilo ih je mnogo!
 

Back
Top