Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Волиш да провоцираш и подбадаш, а овамо плачеш како тебе јадну прогањају и малтретирају, отвараш теме и хистеришеш администрацији... Тек сад ћу да ти дупе померам дволично, жртвице јадна мала незаштићена.
Nije vama muškarcima lako kada vas pod lupu stave psiholozi
Nekada se to zvalo siledžija ili nasilnik a sada toksična muškost.I od takvih muškaraca se bezalo ko djavo od krsta
Srecom,pa vecina muškaraca ne spada pod toksicnu muškost, vec znaju da budu prave male mace i muškarci u pozitivnom smisllu te reci..
Moderatori, molm odgovor. Nadam se da nije samo moje spamovanje obrisano, dok je spamovanje druge osobe ostavljeno? Hm? Ako se unizite da odgovorite, slobodno obrišite i ovo, naravno. Možete odgovorit i na pp, svejedno mi.
Moderatori, molm odgovor. Nadam se da nije samo moje spamovanje obrisano, dok je spamovanje druge osobe ostavljeno? Hm? Ako se unizite da odgovorite, slobodno obrišite i ovo, naravno. Možete odgovorit i na pp, svejedno mi.
Testosteron je hormon muskosti, kao sto fizicki stvara misicavo telo tako on utice i na ponasanje. Agresija, tuca oko zenki, dominacija, nezavisnost, akcija, rizik, to su prototipske muske osobine, ne moze istovremeno i pravi muskarac i da klizi niz dlaku.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.