sta je to

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Kako ide ona pitallica za kojunemamoodgovor "sta je to u ljudskom bicu sto ga tera prema picu"? Pitam se je li samo iluzija da jedna zena moze odviknuti musko stvorenje od alkohola... uvekk kad mis e ucini daje to moguce...vidim neke "srecne parove" koji se rasturaju jer se to vise ne moze trpeti...Pitam se kakko to opijanje stvaravecu srecu od one koju imamo kroz ljubav jedne zene...P.s. Nisam imala takvoiskustvo da bbudem s alkoholicarem ali cujemm stalno te tuzne price...sta mi moze npr odgovoriti jedan savremen muskarac :?:

Draga ariela,
Ja lično mislim da bi ste Vi podhitno trebali da preuzmete ulogu moderatora na forumu savremeni muškarac :lol: Toliko tema i što je najvažnije za sve imam odgovor :D
U ovom slučaju je kriv pripadnik jačeg pola :shock: (za razliku od prošlih tema) jer se radi o gubitnicima koji pokušavaju da pobegnu od stvarnosti tražeći utehu u lažnim iluzijama(OVO VAŽI I ZA NARKOMANE(i ja sam nekad bio jedan od njih :oops: ))
Možda ALI SAMO MOŽDA i žena nosi krivicu za to jer je dozvolila da mu alkohol bude zanimljiviji od nje.
Pa čak i ako se neko propije zbog žene to nije nikakvo opravdanje :evil:

Pozdrav 8)

Iza velike vecine muskaraca koji pretjerano piju stoji cangrizava zena,a oni nemaju hrabrosti ili snage da je ostave,pa na taj nacin ubijaju muku.Svom muskarcu treba,a i moze se pomoci da ne pije ili bar da ne pretjeruje.

zendeli:
Iza velike vecine muskaraca koji pretjerano piju stoji cangrizava zena,a oni nemaju hrabrosti ili snage da je ostave,pa na taj nacin ubijaju muku.Svom muskarcu treba,a i moze se pomoci da ne pije ili bar da ne pretjeruje.

Tamo gde je alkohol tamo nema zivota ni porodice, a vi prichajte i glupirajte se do mile volje... :?

Gotovo nemoguće. Mada, često devojkama imponuje da im momak šljoka, ali onda očekuju da će brak i godine zajedničkog života da ga promene... No, kako vreme ide, polako stare i nemaju isti prag tolerancije na ispovraćanu kuću, psovanje (neki počnu i da tuku), ne donošenje plate, zavirivanje konobaricama pod suknju, itd. I onda stanu i kukaju kakav im je muž, kao da nisu znale da pije i kad su se udavale :roll:

Milojko Vasic:
Ena187:
... često devojkama imponuje da im momak šljoka ...
I onda stanu i kukaju kakav im je muž, kao da nisu znale da pije i kad su se udavale :roll:
Mene mnogo više čude devojke koje se ne bune kad dobiju šamar do "momka". Šta onda očekuju kad se udaju ?

Misliš "do momka" ili "od momka"?

Eeeeeeeeeeeeee, zato ja lupim njemu šamar na početku, čisto da se zna ko je gazda u kući 8)

Milojko moram da stanem u tvoju odbranu :!:
Secate li se ljudi da sam u temi "Ima ih vise"napisao da zena ne bi trebalo da me ispravlja kad pogresim u pravopisu(barem ne javno) :x
E sad ova gospodjica kao ne zna da li si hteo da napises "do momka" ili "od momka" :evil:
Aaaaaaaaaaaaaaa,poludecu :x
Pozdrav 8)

Back