Sta je to

el se vi namerno pravite blesavi
ili ste se uzeleli detinjstva
ili ne zelite da se zamarate
covek vas pita nesto drugo
nije bre kockica sustina
sustina je jubav
mozda se i njemu povraca od svega

Ponekad globalna slika ljudskih i ljubavnih odnosa podseca na piramidu,gde se onaj slabiji hvata za onog tik malo iznad njega,gledajuci napred,ka vrhu sto se gubi u visini...sav srecan kao dete.. :)

Eh, sada sam se setila onih divnih bezbrižnih dana kada je napolju hladno, a ja kao omađjijana buljim u TV i gledam Branka, Čik pogodi i crtaće. Branko rules!

Alo, koliko vi ljudi imate godina....bezbrizni dani? Pa to je bilo samo za vreme crvenih. Ja sam tada imao 8-9 god......nisam valjda jedini? Sada svi odjednom imaju 35 god i secaju se druga tita i Branka kockice........

Alo, koliko vi ljudi imate godina....bezbrizni dani? Pa to je bilo samo za vreme crvenih. Ja sam tada imao 8-9 god......nisam valjda jedini? Sada svi odjednom imaju 35 god i secaju se druga tita i Branka kockice........

Tek si sad shvatio da ovdje nema mladjanih?!? Sve ti je ovdje matoro ( preko 30 godinica i više ), uključujući i mene!!!! :?

duj kalafte... tri nikalafte... so te kerafte? ha haha... izvinite... setih se nekih bezbriznih dana... sad cesto, pitamo takva pitanja jedni druge... kod cika Rokija, naravno... i svako se trudi da smisli sto smesnije moguce... i onda se svi smejemo... ha haha... i narucimo pivo... lav... uvek... a ako bas 'ocu da se pravim vazan... onda fosters... jao... dale... moj prijatelj... jel pala i 8 zrtva tvoje neodoljivosti i ljubavnih trikova? dale... covek sa 8 zena i hiljadu trikova... :D

jeste...imam ja i ljubavne trikove a i odvale zbog cega me gotive u odeljenju...sta cu pozitivan sam lik hehehe...videcemo mozda nesto i bude sa ovom osmom nesto me smeka...

Jao crtaći! Moji kažu da nije bilo šanse da neko zucne kada su crtaći na TV-u. Tajac. Ma nije moguće da je bio samo jedan. Sasvim sigurno je bio i jedan pre dnevnika. A moralo ih je biti i tokom dana. Pa kako ih znam sve? Pre neki dan, vidim ja neki crtać. Stari, ali sa novom sinhronizacijom. Užas. Kao da je nešto potpuno novo. Čak ni pesme ne pevaju, već pustili original, pa čuješ neku starudiju pomešanu sa novim. Grozozo. Ne znam kako bi se to dopalo klincima. Ah, sada sam se raspilavila. Mačence sa šlemom, pa matorija sam, očigledno, nego što misliš. Tita se baš ne sećam, ali je trovao i moj vazduh neko vreme.

Back