Šta je to vođenje ljubavi ?

McMillan:
Zapitajte se kada jedan partner pita drugoga (mada se to retko pita)... "Hajde da vodimo ljubav" na šta je on mislio.
Na seks, ali ovaj izraz se koristi kada ne želiš da to zvuči prljavo...

Cuj ajmo voditi ljubav...ha ha ha...

Ako mi je do njeznosti onda hocu da se mazim...pa nekad to mazenje predje i u vodjenje ljubavi....a ako hocu sex....malo zesci....pa onda ga napadnem...sta tu da se prenemazem

mammy vbmenu_register("postmenu_1461479", true);
Registrovan korisnik

[url="http://forum.krstarica.com/image.php?u=27453&dateline=1125864519"]http://forum.krstarica.com/image.php?u=27453&dateline=1125864519[/url]

Učlanjen:: 05.01.2005.

icon1.gif
Re: Šta je to vođenje ljubavi ?
Citat:
Original postavio Magog
A kad, po tebi, to mazenje prerasta u vodjenje ljubavi?

Pa ne znam....nekad je citav dan vodjenje ljubavi...
user_online.gif

Pa kad si nezajažljiva! :lol: ;)

Penetracija + Emocije pri cinu

Ovako napisano zvuci bas bezveze i prosto...i bezemotivno. Jbg neke stvari se ne mogu matematicki prikazati i napraviti neka matematicka formula.

Kad je ne zelis samo fizicki, kad ti je sam sex, pa cak i svrsavanje sekundarna stvar. Kad osetis neku lepotu...ali ne samo fizicku pri cinu, kad osetis nesto vise, nesto jace i lepse. To je ono cemu se tezi. Kad jednom upoznas to...obican kres ti postane bezvezna stvar...hmmm aj ne bas bezvezna ali na duze staze sigurno totalno nebitna. Vodjenje ljubavi je prava stvar...Mozda bi se moglo reci i - ljubav + sex...

ketis vbmenu_register("postmenu_1459584", true);
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 14.02.2005.

icon1.gif
Re: Šta je to vođenje ljubavi ?
Citat:
Original postavio GlasNick
E, moram na ovo... Vodjenje ljubavi nije penetracija. Ili barem, nije samo to. Vodjenje ljubavi nije orgazam. Ili barem, ne mora da bude.
Vodjenje ljubavi je sve, od pogleda i razgovora, pa sve do zajedničkog leženja u krevetu. Vodjenje ljubavi je uživanje jedno u drugome i osećaju koji jedno u drugom izazivate. Vodjenje ljubavi je kontakt ćelija, svih ćelija, od nožnih prstiju do vlati kose. Vodjenje ljubavi je osećaj da se gubiš u osobi pored tebe jer znaš i osećaš da te ona prihvata u sebe kao što i ti nju prihvataš. Vodjenje ljubavi je gubljenje tela kroz telo. Vodjenje ljubavi je vrhunsko stapanje. Spajanje sa kosmosom kroz jednu osobu.
Sve ostalo je *******, kresanje, udaranje, *******, *******, tucanje... Ko je imao sreću da doživi vodjenje ljubavi, imao se rašta i roditi.

Ja se izvinjavam jel ovo neko doziveo posle dvadesete....
------------------------------

Ovde! Ja sam :)

eto, znao sam...vecina muskaraca ne zna razliku izmedju yebanja i vodjenja ljubavi...zene (bar vecina) zaista znaju...verujte chika bukiju..ja isto ne znam gde je ta tanana granica...kad volim-volim, kad ebem-ebem..nikad nisam umeo da hodam i da zvacem zvaku

Jednom sam bio u krevetu s devojkom koju sam znao samo nekoliko dana i... ( verujem da većina sad misli da smo se... ali, ne, bili smo samo ‚‚prijatelji") Ležali smo u krevetu, pričali, smejali se ... Prethodnu noć smo se zezali i kad smo legli, pričali smo do kasno u noć, nije bilo teme o kojoj nismo mogli da govorimo. Ja sam odlepio na nju! Ne smatram da sam toliko vičan pisanju da bih mogao to što sam osećao da pretočim u reči, ali bi možda mogao, prema onome što su neki ovde rekli, da to nazovem vođenjem ljubavi - jednostranim. Šta mislite, jel postoji ta varijanta da jedno može da kaže da vodi ljubav, a drugo ne? ( i u pravom ljubavnom činu, i ovako platonski)

Magog:
Jednom sam bio u krevetu s devojkom koju sam znao samo nekoliko dana i... ( verujem da većina sad misli da smo se... ali, ne, bili smo samo ‚‚prijatelji") Ležali smo u krevetu, pričali, smejali se ... Prethodnu noć smo se zezali i kad smo legli, pričali smo do kasno u noć, nije bilo teme o kojoj nismo mogli da govorimo. Ja sam odlepio na nju! Ne smatram da sam toliko vičan pisanju da bih mogao to što sam osećao da pretočim u reči, ali bi možda mogao, prema onome što su neki ovde rekli, da to nazovem vođenjem ljubavi - jednostranim. Šta mislite, jel postoji ta varijanta da jedno može da kaže da vodi ljubav, a drugo ne? ( i u pravom ljubavnom činu, i ovako platonski)

Ne. Vi ste te noći 'vodili ljubav'. To je to. Ne bi ona ušla u krevet sa tobom da te baš ni malo ne želi, makar i 'platonski'. I to je baš lepo :)

Magog:

Zar to nije prelepo iskustvo? :-D
Nije to jednostarno, da jeste, ne bi ti odlepio. :wink:

divlja u srcu:
Kako mi se ne svidja, isto jedan od omiljenih! :wink:

Ne znam da li znas, ali da bi se takav film snimio, covek mora da ima neverovatnu srecu. Pre Branda glavnu ulogu je trebalo da dobije Jean-Louis Trintignant. Pravili su probne snimke i on je morao na svakoj sceni da stoji na samlici da bi bio sa Mariom na istom nivou. Inace izvanredan glumac, ali ovde ne bi imao sanse. Obrt je nastao kada je Bertolucci dao Brandu totalnu slobodu u improvizaciji i tad je film postao to sto jeste....po meni jedna od najcistijih ljubavnih drama koju sam gledao do danas. Da ne pricam samo ko ga sve nije kopirao...

divlja u srcu:
Ajde, pricaj mi. :-)

Pa sad kad bi krenuo mogao bi celu noc. Ali da skratim, Bertolucci je bio Pasolinijev najbolji ucenik i sve sto je kod Pasolinija vredelo to se vidi u njegovim filmovima. Ako nisi gledala pogledaj Konformistu, garantovano ce ti se svideti. Ajde od nasih reditelja Darko Bajic je konstantno potencirao Tango u nekim svojim filmovima...necu dalje. Mislim nije to lose, ljudski je priznati ko ti je idol a ne folirati. Svi ga kopiraju a ovamo uzori su im Kurosava, David Lean ili vec ne znam ko. Kubrick je tu bio najcistiji. On je lepo rekao da se odusevljava filmovima Woody Allena....ali odosmo mi na film a tema vodjene ljubavi. :grin:

Back