peach:btw.keva mi kaze da te se neseca...ne znam sta bi to moglo da znaci
Ovo se zove odgovor Peach, svaka čast
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peach:btw.keva mi kaze da te se neseca...ne znam sta bi to moglo da znaci
McMillan:Zapitajte se kada jedan partner pita drugoga (mada se to retko pita)... "Hajde da vodimo ljubav" na šta je on mislio.
Na seks, ali ovaj izraz se koristi kada ne želiš da to zvuči prljavo...
mammy:Ako mi je do njeznosti onda hocu da se mazim...pa nekad to mazenje predje i u vodjenje ljubavi....
Magog:A kad, po tebi, to mazenje prerasta u vodjenje ljubavi?
..stidi se matori forumouvlakachu! heheGlasNick:Ovo se zove odgovor Peach, svaka čast
cLick - OR - Die:..stidi se matori forumouvlakachu! hehe
divlja u srcu:Ljubav moze da se vodi i bez dodira. Pogledom ili recima, npr! :-)
Magog:Jednom sam bio u krevetu s devojkom koju sam znao samo nekoliko dana i... ( verujem da većina sad misli da smo se... ali, ne, bili smo samo ‚‚prijatelji") Ležali smo u krevetu, pričali, smejali se ... Prethodnu noć smo se zezali i kad smo legli, pričali smo do kasno u noć, nije bilo teme o kojoj nismo mogli da govorimo. Ja sam odlepio na nju! Ne smatram da sam toliko vičan pisanju da bih mogao to što sam osećao da pretočim u reči, ali bi možda mogao, prema onome što su neki ovde rekli, da to nazovem vođenjem ljubavi - jednostranim. Šta mislite, jel postoji ta varijanta da jedno može da kaže da vodi ljubav, a drugo ne? ( i u pravom ljubavnom činu, i ovako platonski)
marlon:"I think we could come without touching"
"With our eyes...and bodies"
"Did you come yet?"
"No...it's difficult"
"I didn't either, yet"
"Last Tango in Paris" Bernardo Bertolucci
divlja u srcu:Gde me nadje sa tim filmom? :wink:
Magog:Jednom sam bio u krevetu s devojkom koju sam znao samo nekoliko dana i... ( verujem da većina sad misli da smo se... ali, ne, bili smo samo ‚‚prijatelji") Ležali smo u krevetu, pričali, smejali se ... Prethodnu noć smo se zezali i kad smo legli, pričali smo do kasno u noć, nije bilo teme o kojoj nismo mogli da govorimo. Ja sam odlepio na nju! Ne smatram da sam toliko vičan pisanju da bih mogao to što sam osećao da pretočim u reči, ali bi možda mogao, prema onome što su neki ovde rekli, da to nazovem vođenjem ljubavi - jednostranim. Šta mislite, jel postoji ta varijanta da jedno može da kaže da vodi ljubav, a drugo ne? ( i u pravom ljubavnom činu, i ovako platonski)
marlon:Sto, zar ti se ne svidja? To je kult film...jedan od mojih omiljenih
divlja u srcu:Kako mi se ne svidja, isto jedan od omiljenih! :wink:
divlja u srcu:Ajde, pricaj mi. :-)