Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Он само жели да прошири диктаторске пипке из Москве

Речено му је да се овде пајсери ложе на такве изјаве

Срећом Русија нема моћ да буде играч овде

Коњузине пакуј фен и правац кући

Ма немој !Русија нама никада није била ДИКТАТОР срам те било

И шта онда да будемо робље алнбанске иреденте и натоваца, шта онда?
Не разумеш. Када си део западног система (као што је нпр. ЕУ), онда ниси уопште поробљен, јер тамо диктатора нема.

ne mogu ja tebi da odgovorim zato što ja ne napadam danima čoveka koji je rekao istinu jednom jajarskom čoporu izdajničkih majmuna koji ubrzanim tempom vode ovu državu i ovaj narod na giljotinu. jel kapiraš ti to?

A jel' kapiras ti to da si se ubacio i nametnuo u ovaj razgovor? Tebe nista nisam pitala, ti si mene napao. Pa sam te kako tako udostojila odgovora. Ali ne ti hoces samo da pitas. E pa ne moze. Ili odgovaraj i vodi dijalog ili se ne mesaj!

Не разумеш. Када си део западног система (као што је нпр. ЕУ), онда ниси уопште поробљен, јер тамо диктатора нема.

Јесте то је мислила и принцеза Дајана.

Власт је највећи људски порок био, јесте и биће.

Опет данас прескочила терапију? :)

Узми дилду,, поиграј се мало и спавањац !! ;)

A jel' kapiras ti to da si se ubacio i nametnuo u ovaj razgovor? Tebe nista nisam pitala, ti si mene napao. Pa sam te kako tako udostojila odgovora. Ali ne ti hoces samo da pitas. E pa ne moze.

ima da se ubacujem i namećem gde god ja hoću a pravila dozvoljavaju, razumeš.

a tebi bi bolje bilo da prestaneš da lupetaš gluposti i blamiraš se.

A tebi bi bilo najbolje da se otkacis s mog vrata. Kapito?

Ende.

Ало бре немој ми бре више растеривати озбиљне кориснике форума на теми, контролиши се!

Пиши шта хоћеш само немој да замараш људе питалицама, па кад хоће они нешто да те питају ти им напишеш нећу, није бре ово пдф Тинејџери!

Back